Η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει ενημερώσεις iPad Pro για το φθινόπωρο του 2022

1
Η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει ενημερώσεις iPad Pro για το φθινόπωρο του 2022


Το AppleInsider υποστηρίζεται από το κοινό του και μπορεί να κερδίσει προμήθεια ως συνεργάτης της Amazon και συνεργάτης σε αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτές οι συνεργασίες συνεργατών δεν επηρεάζουν το εκδοτικό μας περιεχόμενο.

Η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει να παρουσιάσει μια ενημέρωση στη σειρά iPad Pro της το φθινόπωρο, σύμφωνα με μια έκθεση, επιμένοντας ότι νέα μοντέλα είναι καθ’ οδόν παρά τις φήμες για έκδοση 14,1 ιντσών του 2023.

Στις 9 Ιουνίου, φημολογήθηκε ότι η Apple εργαζόταν για τη δημιουργία ενός νέου μεγαλύτερου μοντέλου iPad Pro, που συνδυάζει μια μίνι οθόνη LED 14,1 ιντσών με το τσιπ M2. Ενώ αυτό το iPad Pro υποτίθεται ότι ετοιμαζόταν για κυκλοφορία στις αρχές του 2023, πιστεύεται ότι οι τρέχουσες επιλογές μεγέθους θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις το 2022.

Στο ενημερωτικό δελτίο “Power On” για Bloombergο Mark Gurman γράφει ότι δεν υπάρχουν σχέδια να σταματήσει να παράγει τα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών ή iPad Pro 12,9 ιντσών, παρά την προοπτική ενός μοντέλου 14,1 ιντσών.

Ο Gurman πιστεύει ότι τα νέα μοντέλα iPad Pro θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, θέτοντας σταθερά την κυκλοφορία εντός του φθινοπωρινού παραθύρου εκδηλώσεων της Apple.

Όσο για το τι να περιμένουμε, ο Gurman γράφει ότι η ενημέρωση του iPad Pro θα πρέπει να περιλαμβάνει αναβάθμιση στο M2, ασύρματη φόρτιση με MagSafe και αναβαθμίσεις του συστήματος κάμερας. Η πρόβλεψη επαναλαμβάνει τους προηγούμενους ισχυρισμούς του που έγιναν νωρίτερα το 2022, με προτάσεις για εκτόξευση στα τέλη του 2022.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply