Η ASUS ανακοινώνει την εμπορική επιχειρηματική στρατηγική

0
Η ASUS ανακοινώνει την εμπορική επιχειρηματική στρατηγική

Η ASUS ανακοίνωσε σήμερα τα εμπορικά επιχειρηματικά σχέδια και τους στόχους της EMEA κατά τη διάρκεια της Εμπορικής Επιχειρηματικής Συνόδου Κορυφής της ASUS στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, την πρώτη διεθνή εκδήλωση συνεργατών του είδους της.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις αποτελούν σημαντικό μέρος της βιομηχανίας υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, με πωλήσεις κατά μέσο όρο συνολικά 200 εκατομμύρια μονάδες ετησίως. Η ASUS επιβεβαίωσε την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην 30ετή ιστορία της, καθώς έγινε εμπορικός παίκτης με ισχυρούς στόχους, ανταγωνιζόμενος για την παροχή των καλύτερων επιχειρηματικών προϊόντων και λύσεων στην κατηγορία του.

Μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας και επιτυχημένες εκκινήσεις σε επιλεγμένες αγορές, το τμήμα ASUS Business είναι έτοιμο να στείλει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που θα λανσαριστούν σε περισσότερες από 40 χώρες της EMEA το 2022.

Μιλώντας στην εκδήλωση, η Madeleine Hung, Γενική Διευθύντρια της ASUS West EMEA εξήγησε τη νέα στρατηγική. «Έχουμε επιτύχει παγκόσμια επιτεύγματα στον τομέα των καταναλωτικών υπολογιστών και τώρα προσπαθούμε να επεκταθούμε και να επιτύχουμε περισσότερα στην εμπορική μας επιχείρηση υπολογιστών», δήλωσε ο Hung. «Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε την ASUS Business, την ολοκληρωμένη λύση μας για επιχειρηματικούς κλάδους, η οποία αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα εξελισσόμενων προϊόντων, εύχρηστο λογισμικό για τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών λειτουργιών και την πλήρη υποστήριξη».

Προσθέτοντας σε αυτό, ο Benjamin Yeh, Γενικός Διευθυντής της ASUS East EMEA δήλωσε: «Η ASUS Business δεσμεύεται να παρέχει πάντα αξιόπιστες συσκευές και υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε, δημιουργώντας παράλληλα θετικές ουσιαστικές αλλαγές στο περιβάλλον». Ο Yeh πρόσθεσε, «προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων και ευέλικτων λύσεων που είναι βαθιά ριζωμένες στις γνώσεις των πελατών και ξεπερνούν κατά πολύ τις συσκευές υλικού».

Κατά τη διάρκεια του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συνεδρίου της ASUS, τα προϊόντα παρουσιάστηκαν σε οκτώ ζώνες διαδραστικής εμπειρίας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν το οικοσύστημα σε δράση. Τα θέματα περιελάμβαναν υβριδικά σενάρια εργασίας, σενάρια φιλοξενίας, σενάρια εκπαίδευσης, καταστήματα λιανικής, ένα γραφείο μηχανικών, ένα εργαστήριο υπολογιστών και άλλα.

Τεχνογνωσία σχεδιασμού προϊόντων

Το ταξίδι της επιτυχίας της ASUS ξεκινά πάντα με προϊόντα. Αφού σημείωσε παγκόσμια επιτυχία στον τομέα των καταναλωτικών υπολογιστών, η ASUS επικεντρώνεται τώρα στην επέκταση της εμπορικής της επιχείρησης υπολογιστών.

Η εταιρεία λαμβάνει υπόψη τις βασικές αξίες για τις οποίες ενδιαφέρονται οι επιχειρηματίες και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να δημιουργήσει ένα εμπορικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων το 2022 που είναι αξιόπιστα, άκρως επαγγελματικά και κατασκευασμένα για αποτελεσματικότητα, όπως η σειρά επαγγελματικών φορητών υπολογιστών ExpertBook. Η γλώσσα σχεδίασης ExpertBook αντλεί έμπνευση από γεωμετρικούς όγκους, σαφείς διαιρέσεις και αντιθέσεις φώτων και σκιών που αντιπροσωπεύονται σε αρχιτεκτονικές δομές σε όλο τον κόσμο.

Στην κορυφή αυτής της σχεδιαστικής ιδέας βρίσκεται το εμβληματικό προϊόν, ExpertBook Β9 — ο ελαφρύτερος επαγγελματικός φορητός υπολογιστής 14 ιντσών στον κόσμο. Ζυγίζει μόλις 880 γραμμάρια και είναι 15 χιλιοστά λεπτό. Αυτός ο εκπληκτικός φορητός υπολογιστής είναι ένα από τα πρώτα αληθινά αριστουργήματα της σειράς ASUS Business, δείχνοντας έναν απίστευτο συνδυασμό τεχνολογίας και απόλυτης φορητότητας. Έχει λάβει εξαιρετικά θετικά σχόλια από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, επιτυγχάνοντας πολλαπλά διεθνή βραβεία μέσων ενημέρωσης.

Σύνδεση των επιχειρηματικών κουκκίδων με την καμπάνια ASUS Expert

Παράλληλα με μια ισχυρή στρατηγική ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών, η ASUS Business στοχεύει να ενσωματώσει δραστηριότητες μάρκετινγκ με δραστηριότητες πωλήσεων, εστιάζοντας στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, την ηγεσία σκέψης, τη δέσμευση συνεργατών και τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Η καμπάνια ASUS Expert είναι έτοιμη να ξεκινήσει αργότερα το 2022, παρέχοντας ένα ουσιαστικό εργαλείο για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σημασία έχει η βιωσιμότητα

Η εταιρεία εφαρμόζει στρατηγικές που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα εδώ και χρόνια, ξεκινώντας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Παρουσιάσαμε τον πρώτο φορητό υπολογιστή με ουδέτερο άνθρακα στον κόσμο το 2009. Το 2016 τα κεντρικά γραφεία της ASUS έγιναν τα πρώτα στον κόσμο που έλαβαν επικύρωση μηδενικών αποβλήτων σε ΧΥΤΑ. Η ASUS ήταν η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που πέτυχε πιστοποιητικό βιώσιμων προμηθειών ISO 20400 το 2019. Το 2021 μπήκαμε σε μια εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης και λήψης αποφάσεων, με σαφή στόχο μέχρι το 2025 όλα τα βασικά προϊόντα να φτάσουν στην ενέργεια -επίπεδα απόδοσης που είναι 30% πάνω από το πρότυπο Energy Star. Για τη δράση για το κλίμα, η ASUS έχει θέσει ως στόχο τη χρήση 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε παγκόσμια επιχειρησιακά κέντρα έως το 2035.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply