Η Blackrock αναμένεται να προσφέρει Crypto Trading

0
Η Blackrock αναμένεται να προσφέρει Crypto Trading

Η BlackRock είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, είναι έτοιμο να μπει στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Λέγεται ότι σχεδιάζει να το κάνει αυτό προσφέροντας α Εμπορία Bitcoin εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εταιρεία διαχειρίζεται περισσότερα από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία για τους θεσμικούς επενδυτές της.

Αυτή η εξέλιξη θεωρείται ως οριακή στιγμή για την αγορά κρυπτογράφησης. Πώς λοιπόν ο κολοσσός διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων θα διαθέσει τα σχετικά επενδυτικά προϊόντα στους πελάτες του;

Δάνεια με Crypto ως εγγύηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του κλάδου, η BlackRock θα επιτρέψει στους πελάτες της να επωφεληθούν από δάνεια έναντι κρυπτονομισμάτων. Αυτό θα υποστηρίζεται από τη δική τους πιστωτική διευκόλυνση και τις συναλλαγές υποστήριξης πελατών.

Η εταιρεία έχει περισσότερους από 1.500 θεσμικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων:

  • εταιρείες
  • Θεμέλια
  • Κληροδοτήματα
  • Δημόσιες συντάξεις
  • Κρατικά επενδυτικά ταμεία

Μόλις η εταιρεία εισέλθει στην αγορά κρυπτογράφησης, οι πελάτες της θα μπορούν να ανταλλάσσουν Bitcoin, Ethereum και άλλα νομίσματα μέσω του ενσωματωμένου επενδυτικού της λογισμικού. Το δημοφιλές λογισμικό της είναι γνωστό ως Aladdin. Εάν ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων κάνει το άλμα της αγοράς κρυπτογράφησης, αυτό μπορεί επίσης να αλλάξει είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin.

Σε άλλη πρόβλεψη, υποστηρίζεται ότι η εταιρεία πρόκειται να εμπλακεί άμεσα με την κρυπτογράφηση. Για να το κάνει αυτό, αναζητά παρόχους στον χώρο κρυπτογράφησης.

Υπάρχει μια άλλη αναφορά ότι η εταιρεία έχει ήδη διορίσει μια ομάδα που αξιολογεί το BTC και άλλα κρυπτονομίσματα στην αγορά. Αυτή η ομάδα παρακολουθεί τη ροή των ψηφιακών νομισμάτων για τον ανταγωνισμό. Η εταιρεία παρακολουθεί όλες τις ροές που βιώνουν όλοι και επιδιώκει να αρχίσει να αποφέρει κέρδη από αυτό.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η BlackRock είχε υποβάλει αίτηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) προκειμένου να προσφέρει ένα διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο (ETF) με επενδύσεις σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τεχνολογίες κρυπτογράφησης και blockchain. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει επίσης μερίδιο στη MicroStrategy, τον μεγαλύτερο εταιρικό επενδυτή στο BTC.

Πρόσφατη άνοδος του Bitcoin

Το Bitcoin έχει υποστεί σχετικά σταθερή ανάπτυξη μέχρι τον Φεβρουάριο. Η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων κέρδισε περίπου 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία από το χαμηλό της τον Ιανουάριο. Η τιμή του Bitcoin εξακολουθεί να κυμαίνεται γύρω στο 40% κάτω από την κορύφωσή του τον Νοέμβριο του 2021. Οι Ether, Solana, BNB, XRP και Cardano απέχουν επίσης πολύ από τις κορυφές τους. Με την είσοδο της BlackRock σε αυτήν την αγορά, η αγορά Bitcoin και altcoin αναμένεται να αποκτήσει τόσο αναγκαία ώθηση.

Η BlackRock άρχισε να μελετά το Bitcoin πριν από χρόνια

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock είχε ανακοινώσει τον Μάιο του 2021 σχετικά με την εταιρεία που μελετά το Bitcoin εάν ήταν δυνατόν να παράσχει αντικυκλικά οφέλη. Η εταιρεία διερεύνησε επίσης την πιθανότητα τα κρυπτονομίσματα να παίζουν ρόλο σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Πέρυσι, η εταιρεία έκανε προσπάθειες για επένδυση bitcoin μέσω προϊόντων που βασίζονται σε παράγωγα. Αποκαλύφθηκε μέσω μιας κατάθεσης στην SEC, που έδειχνε ότι ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων εξερευνούσε προϊόντα στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων του Σικάγο (CME). Αυτό ήταν περίπου την εποχή που το Bitcoin ξεπέρασε το όριο των 51.000 δολαρίων για πρώτη φορά.

Ακόμη και πριν από αυτό, τον Δεκέμβριο του 2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock είχε ανακοινώσει τη μαζική αύξηση του όγκου αναζητήσεων για «bitcoin» στον ιστότοπό τους. Αυτό θεωρήθηκε από την εταιρεία ως μια αυξανόμενη νομιμότητα. Η εταιρεία φαίνεται να ενδιαφέρεται για το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα εδώ και μερικά χρόνια.

Κρυπτονομίσματα και άλλοι γίγαντες της Wall Street

Το 2021, πολλοί άλλοι γίγαντες της Wall Street έχουν προσελκύσει τα κρυπτονομίσματα εν μέσω μαζικής αύξησης ενδιαφέροντος και ζήτησης από πελάτες. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διατηρήσει μια προσεκτική προσέγγιση και έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τις ρυθμιστικές εξελίξεις. Το περασμένο έτος ήταν μια μεγάλη χρονιά για το Bitcoin και τη συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων.

  • Η Bank of America επέτρεψε τη διαπραγμάτευση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin για ορισμένους πελάτες όταν η Goldman Sachs έβαλε το desklive διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων μετά από ένα κενό 3 ετών.
  • Σε μια άλλη εξέλιξη, η JPMorgana επέτρεψε στους πελάτες της πρόσβαση σε κεφάλαια κρυπτογράφησης. Όλο αυτό το διάστημα ο Διευθύνων Σύμβουλός της διατηρούσε έναν σκεπτικιστικό τόνο για τα κρυπτονομίσματα και το Bitcoin.
  • Το πρώτο ETF συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin των ΗΠΑ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021 και αυτό είχε μεγάλο αντίκτυπο στην αποδοχή του BTC και των κρυπτονομισμάτων στη Wall Street.
  • Μόλις πριν από μια εβδομάδα, η KPMG Canada ανακοίνωσε την επένδυση σε BTC και ETH.

Η BlackRock έχει πολλούς παράγοντες υπέρ της που αναμένεται να τη βοηθήσουν να αναπτυχθεί. Αυτό περιλαμβάνει το μείγμα εσόδων της, τη διαφοροποίηση των προϊόντων του διοικητικού συμβουλίου και τη σταδιακή βελτίωση των περιουσιακών στοιχείων. Η εταιρεία έχει διατηρήσει CAGR 9,2% στα έσοδα της GAAP τα τελευταία 7 χρόνια. Τόσο η BlackRock όσο και η αγορά κρυπτονομισμάτων αναμένεται να συμπληρώσουν η μία την ανάπτυξη της άλλης μόλις δεσμευτεί ενεργά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply