Η Dynabook ανακοινώνει το Mobile Secure Client για να εξυπηρετήσει την ανάπτυξη

1
Η Dynabook ανακοινώνει το Mobile Secure Client για να εξυπηρετήσει την ανάπτυξη

Η Dynabook ανακοινώνει σήμερα το Dynabook Mobile Secure Client (DMSC), που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την απρόσκοπτη υβριδική εργασία μέσω ενός Mobile Secure Client που προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια και διαχειρισιμότητα στις ομάδες IT, παράλληλα με την ελευθερία κινητικότητας στους εργαζόμενους.

Με την Virtual Desktop Infrastructure (VDI) οι αναπτύξεις αναμένεται να αυξηθούν σε περισσότερο από 20 τοις εκατό CAGR σύμφωνα με Global Market Insights – από 15 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το 2021 σε 55 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2028 – Η DMSC διασφαλίζει ότι το χαρτοφυλάκιο λύσεων επαγγελματικών υπολογιστών της Dynabook καλύπτει πλήρως τους οργανισμούς που απαιτούν VDI, είτε λόγω αυστηρών προτύπων ασφαλείας, είτε λόγω της ανάγκης για απλοποιημένη διαχειρισιμότητα ή συνδυασμού των δύο.

«Με το DMSC, οι οργανισμοί μπορούν να αναπτύξουν υβριδική εργασία εύκολα, παρέχοντας κινητικότητα, απεριόριστη εμπειρία και πλήρη παραγωγικότητα σε ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον VDI», είπε. Damian Jaume, Πρόεδρος, Dynabook Europe GmbH. «Βλέπουμε μια αυξανόμενη ζήτηση για VDI σε ορισμένα επιχειρηματικά τμήματα και η άφιξη του DMSC εξυπηρετεί τέτοιους πελάτες που αναζητούν απρόσκοπτη διαχειρισιμότητα και ισχυρή ασφάλεια, ενώ παράλληλα επιτρέπει στην ευελιξία της συσκευής και την προσαρμογή που χρειάζονται οι χρήστες να παραμείνουν παραγωγικοί σήμερα».

Το DMSC επιτρέπει στους οργανισμούς να δημιουργούν αβίαστα μια αποτελεσματική εμπειρία γραφείου στην υβριδική εποχή, διατηρώντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο της συμμόρφωσης και της ασφάλειας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τομείς που χειρίζονται σημαντικό όγκο εμπιστευτικών και διαβαθμισμένων πληροφοριών, καθώς και σε εκείνους που διαχειρίζονται ένα μοντέλο κοινής χρήσης συσκευής, ενοικίαση συσκευής ή Desktop-as-a-Service που απαιτεί γρήγορη και απλή ανάπτυξη.

Απλοποιημένη συντήρηση στόλου

Από την άποψη της διαχειρισιμότητας, το DMSC διευκολύνει τη ζωή των ομάδων πληροφορικής. Η ρύθμιση IT έχει ελαχιστοποιηθεί, με συσκευές προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών από το Dynabook κατόπιν παραγγελίας, που σημαίνει ότι παραδίδονται απευθείας στον τελικό χρήστη για να λειτουργήσουν απευθείας από το κουτί. Με απλά λόγια, οι οργανισμοί μπορούν να αναπτυχθούν από το εργοστάσιο του Dynabook σε οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται διαμόρφωση.

Λειτουργικές ενημερώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων των πελατών, προετοιμάζονται επίσης από τους μηχανικούς του Dynabook για απλή στοχευμένη ανάπτυξη ακινήτων, αφαιρώντας και πάλι σημαντικό φόρτο εργασίας για τον τελικό χρήστη. Αυτός ο συνδυασμός προ-διαμόρφωσης και χαμηλής συνεχούς συντήρησης φέρνει το πρόσθετο πλεονέκτημα πρόσθετου χρόνου και εξοικονόμησης κόστους, για παράδειγμα μέσω της μείωσης της ανάγκης για υποστήριξη πληροφορικής.

Αξιοποιήστε την υποδομή VDI με αυξημένη ασφάλεια

Υποστηρίζοντας τους κορυφαίους παρόχους VDI, το DMSC ταιριάζει άψογα στις υπάρχουσες υποδομές VDI και προσφέρει ισχυρή ασφάλεια για οργανισμούς που λειτουργούν στα πιο ευαίσθητα περιβάλλοντα. Αυτό περιλαμβάνει προστασία από κλοπή δεδομένων χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο λειτουργικό σύστημα IoT που φορτώνεται στη μνήμη RAM του συστήματος με κάθε εκκίνηση. Δεν επιτρέπεται πρόσβαση στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα IoT και η μνήμη RAM του συστήματος εκκαθαρίζεται κατά την απενεργοποίηση χωρίς να αποθηκεύονται ή να διατηρούνται δεδομένα περιόδου λειτουργίας VDI.

Σε κάθε εκκίνηση και κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας, το DMSC επικοινωνεί με έναν διακομιστή ελέγχου ταυτότητας για να επαληθεύσει ότι εξακολουθεί να έχει άδεια λειτουργίας. Με αυτόν τον τρόπο, οποιοσδήποτε πελάτης υπάρχει υποψία ότι έχει παραβιαστεί μπορεί να τερματιστεί εξ αποστάσεως και να αποτραπεί η περαιτέρω λειτουργία του.

Η γκάμα συσκευών DMSC της Dynabook επωφελείται επίσης από την πρόσθετη ασφάλεια του ιδιόκτητου BIOS της Dynabook. Ως ο μόνος προμηθευτής Η/Υ που κατασκευάζει και διατηρεί το BIOS στο εσωτερικό του, εξαλείφεται ο κίνδυνος παρεμβολών τρίτων, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Προσαρμογή διεπαφής χρήστη με πλήρη συμμόρφωση με την ασφάλεια

Με την ασφαλή εκκίνηση σε ένα προστατευμένο λειτουργικό σύστημα που επιτρέπει κάποια προσαρμογή της διεπαφής χρήστη, χωρίς δεδομένα περιόδου σύνδεσης να αποθηκεύονται ή να αποθηκευτούν στην κρυφή μνήμη εκτός της μνήμης του συστήματος, το DMSC υπερβαίνει τις δυνατότητες των παραδοσιακών λύσεων zero και thin client χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Οι τελικοί χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια πλήρη σουίτα θυρών και επιλογών βάσης τύπου C για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, καθώς και από το προαιρετικό ενσωματωμένο LTE. Εν τω μεταξύ, τα χειριστήρια προσβασιμότητας και εξωτερικής οθόνης, ο έλεγχος φωτεινότητας και ο έλεγχος έντασης επιτρέπουν στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τη συσκευή σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις.

Με το DMSC, το Dynabook παρέχει πλέον πλήρη ασφάλεια και συμμόρφωση σε ολόκληρο το περιβάλλον φορητών υπολογιστών, καλύπτοντας τις απαιτήσεις όλων των οργανισμών. Το DMSC θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2022 σε επιλογές 13″, 14″, 15″ της βραβευμένης ελεγμένης σειράς επαγγελματικών φορητών υπολογιστών της Dynabook MIL-STD, καθώς και της μοναδικής και βραβευμένης φορητής υπολογιστικής συσκευής DE200.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply