Η Fahari Aviation λανσάρει την πρώτη εγκατάσταση κλωβού με drone για χρήση στην αιχμή του δόρατος

0
Η Fahari Aviation λανσάρει την πρώτη εγκατάσταση κλωβού με drone για χρήση στην αιχμή του δόρατος

Η Fahari Aviation, θυγατρική του εθνικού αερομεταφορέα της Κένυας, Kenya Airways (KQ), εγκαινίασε σήμερα την πρώτη εγκατάσταση περιβλήματος drone στην Κένυα. Η εγκατάσταση, που ονομάζεται Fahari Drone Cage, θα χρησιμοποιηθεί για εκπαίδευση και δοκιμή drones και εξοπλισμού drone. Μέσω της κατασκευής του Fahari Drone Cage, η Fahari Aviation τοποθετείται στην πρώτη γραμμή της εξερεύνησης προηγμένων μελλοντικών τεχνολογιών στην αεροπορία και ταυτόχρονα προωθεί την ασφαλή και ασφαλή χρήση του Μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα (UAS) στην Κένυα.

Η Fahari Aviation είναι υπεύθυνη για την εκτόξευση και την εφαρμογή μελλοντικών αεροπορικών τεχνολογιών και αποτελεί μέρος της στρατηγικής της αεροπορικής εταιρείας να συνεισφέρει στη βιώσιμη ανάπτυξη της Αφρικής προασπίζοντας νέες διαστάσεις στον κλάδο με τη χρήση drones και μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης, ο υποστράτηγος (Rtd) Michael Gichangi είπε: «Το μέλλον της αεροπορίας βασίζεται στον εντοπισμό ευκαιρίες για καινοτομία και διαφοροποίηση για την οικοδόμηση μιας ανθεκτικής επιχείρησης που είναι αφοσιωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη της Αφρικής. Με τα χρόνια αποδειχθήκαμε ηγέτης στην καινοτομία αερομεταφορών και αυτό το άνοιγμα στην καινοτομία είναι που οδήγησε στην ίδρυση της Fahari Aviation και της πρώτης εγκατάστασης περίφραξης drone εδώ στο Ναϊρόμπι – του Drone Cage. Μέσω του Drone Cage, ελπίζουμε να δούμε ενισχυμένη καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη της τεχνολογίας UAS στις κοινότητές μας μέσω διαδραστικής εργασίας μεταξύ συνεργατών, εταιρειών, πανεπιστημίων, βιομηχανιών και ιδιωτών».

Κλουβί drone από την αεροπορία fahari.

Για να παρέχει πόρους για την εκμάθηση και την εξάσκηση των τεχνικών και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την ασφαλή λειτουργία των drones, η Fahari Aviation έχει επίσης δρομολογήσει το Fahari Drone Clubμια κοινότητα για λάτρεις των μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων (UAS) που προσφέρει στα μέλη μια πλατφόρμα για σύνδεση και κοινή χρήση βέλτιστων πρακτικών.

«Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα επιταχύνει την καινοτομία, την ανταλλαγή γνώσεων και τη γρήγορη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών εντός και εκτός της χώρας είναι κρίσιμης σημασίας για την εξερεύνηση του φαινομένου των drone καθώς επιδιώκουμε να βρούμε καινοτόμα λύσεις που αντιμετωπίζουν ορισμένα από τα κοινωνικά μας προβλήματα και σημεία πόνου. Το κλουβί του drone θα παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για εξάσκηση και εκπαίδευση, ενώ το Drone club θα παρέχει μια πλατφόρμα για τους λάτρεις των drone για να αναπτύξουν τη βιομηχανία UAS στην Κένυα και την περιοχή.» δήλωσε ο Hawkins Musili, Γενικός Διευθυντής της Fahari Aviation.

«Οι UAS δημιουργούν νέες ευκαιρίες για άτομα και επιχειρήσεις· ως ένας από τους πιο έμπειρους αεροπόρους στην περιοχή, η ύπαρξη μιας κοινότητας λάτρεις των drone χτίζει μια ισχυρή βάση για εμάς και τους ομοϊδεάτες τους που θέλουν να αναδείξουν τις ιδέες τους μέσω του UAS για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής». αυτός πρόσθεσε.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply