Η Mozilla κυκλοφορεί το email για συσκευές Android

1
Η Mozilla κυκλοφορεί το email για συσκευές Android

Mozilla ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο πρόγραμμα-πελάτη email για συσκευές Android που καλούνται Ταχυδρομείο K-9. Η νέα εφαρμογή για κινητά κυκλοφορεί ως μέρος του Η οικογένεια Thunderbird της Mozilla εφαρμογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοιχτού κώδικα για επιτραπέζιους υπολογιστές και συνομιλίας.

Το Ίδρυμα Mozilla δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή αξιολογεί επίσης την ανάπτυξη ενός προγράμματος-πελάτη email K-9 για συσκευές iOS.

Το K-9 Mail περιλαμβάνει μια βελτιωμένη ρύθμιση λογαριασμού χρησιμοποιώντας αυτόματη διαμόρφωση λογαριασμού Thunderbird, βελτιωμένη διαχείριση φακέλων, υποστήριξη για φίλτρα μηνυμάτων και συγχρονισμό μεταξύ επιτραπέζιων και φορητών εκδόσεων του Thunderbird, είπε η Mozilla. (Το K-9 Mail είναι διαθέσιμο για λήψη μέσω αυτών των διαφόρων τοποθεσιών.)

«Τελικά, το K-9 Mail θα μετατραπεί σε Thunderbird στο Android, μόλις επιτευχθούν ορισμένα ορόσημα ανάπτυξης που το ευθυγραμμίζουν στενά με το σύνολο χαρακτηριστικών και την οπτική εμφάνιση του Thunderbird», δήλωσε ο Κρίστιαν Κέττερερ, ο συντηρητής του έργου K-9 Mail. μια ανάρτηση ιστολογίου. (Ο Ketterer είναι πιο γνωστός στην κοινότητα προγραμματιστών ανοιχτού κώδικα της Mozilla ως cketti.)

Το Thunderbird είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίου, ειδήσεων και συνομιλίας με περισσότερους από 20 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες σε Windows, macOS και Linux.

Όπως και ο Thunderbird, το έργο K-9 Mail χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την κοινότητα προγραμματιστών ανοιχτού κώδικα του Ιδρύματος Mozilla.

Πνευματικά δικαιώματα © 2022 IDG Communications, Inc.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply