Η Vintage επιταγή της Apple για 9,18 $ υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs αναμένεται να φτάσει τα $25.000

2
Η Vintage επιταγή της Apple για 9,18 $ υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs αναμένεται να φτάσει τα $25.000


Το AppleInsider υποστηρίζεται από το κοινό του και μπορεί να κερδίσει προμήθεια ως συνεργάτης της Amazon και συνεργάτης σε αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτές οι συνεργασίες συνεργατών δεν επηρεάζουν το εκδοτικό μας περιεχόμενο.

Τρία σπάνια αντικείμενα της Apple μπήκαν στη δημοπρασία, συμπεριλαμβανομένου ενός αντιγράφου με αυτόγραφο του Steve Jobs εξωφύλλου του περιοδικού Time, ενός λειτουργικού Apple-1 και μιας vintage επιταγής της Apple.

Μια άλλη παρτίδα συλλεκτικών αντικειμένων της Apple βγήκε σε δημοπρασία, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της δημοπρασίας RR Auction με έδρα τη Βοστώνη Αξιόλογες σπάνιες συλλογή.

Ένα στοιχείο της συλλογής, μια επιταγή, είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο καθώς φέρει την υπογραφή του Jobs και μια κεφαλίδα που γράφει “Apple Computer Company”. Επιπλέον, χρονολογείται στις 23 Ιουλίου 1976 – έτος ίδρυσης της Apple.

“[T]ο έλεγχος χρησιμοποιεί την πρώτη επίσημη διεύθυνση της Apple στη διεύθυνση “770 Welch Rd., Ste. 154, Palo Alto”—η τοποθεσία μιας υπηρεσίας τηλεφωνητή και αποστολής αλληλογραφίας που χρησιμοποιούσαν ενώ εξακολουθούσαν να λειτουργούν από το διάσημο γκαράζ της οικογένειας Jobs. διαβάζεται η λίστα δημοπρασίας. “Σε πολύ καλή κατάσταση. Ενθυλακωμένη σε θήκη ελέγχου ταυτότητας PSA/DNA.”

Η επιταγή αναμένεται να πουληθεί για τουλάχιστον 25.000 $.

Στη δημοπρασία περιλαμβάνεται επίσης ένας λειτουργικός υπολογιστής Apple-1, αριθμημένος από τον Steve Jobs.

Ο υπολογιστής, ο οποίος προέρχεται από τη συλλογή του πρωτοπόρου της προσωπικής πληροφορικής Roger Wagner, πωλείται με όλα τα εξαρτήματα και αξεσουάρ που απαιτούνται για τη λειτουργία. Αναγράφεται ως #12 στο Μητρώο Apple-1.

Ο Βάγκνερ είναι γνωστός για τη συγγραφή του πρώτου βιβλίου για τον προγραμματισμό στη γλώσσα συναρμολόγησης για το Apple II.

  • πρωτότυπη πλακέτα Apple-1, με σήμανση στο χέρι του Steve Jobs με αριθμό αποθέματος “01-0068”
  • γνήσιο Apple Cassette Interface (ACI) με εγχειρίδιο
  • γνήσιο πληκτρολόγιο Apple II με προσαρμογέα καλωδίου Apple-1
  • Apple-1 Basic κασέτες
  • Φορητό κασετόφωνο Panasonic RQ413S
  • Οθόνη Taxan Model KG-12NU-Y 12″ Οθόνη
  • Προσαρμογέας κάρτας CFFA1-CF για Apple-1
  • Ρεπλίκα Εγχειρίδιο λειτουργίας Apple-1 υπογεγραμμένο σε μαύρη τσόχα από τον Steve Wozniak

Ο ειδικός της Apple-1, Corey Cohen, έχει αξιολογήσει την κατάσταση του σετ ως 7,0/10 και θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη, τεχνική αναφορά κατάστασης στους κατάλληλους πλειοδότες. Το σετ περιλαμβάνει μια πλήρη επιστολή γνησιότητας από το PSA/DNA για τη γραφή του Jobs στον πίνακα.

Το Apple-1 αναμένεται να αποφέρει πάνω από 450.000 $.

Τέλος, η δημοπρασία περιλαμβάνει ένα εξώφυλλο με αυτόματο Jobs του τεύχους Φεβρουαρίου 1982 του περιοδικού Time.

Πίστωση εικόνας: RR Auction

Στο εξώφυλλο περιλαμβάνεται ο αρχικός ταχυδρομικός φάκελος Apple Computer, με σφραγίδα ταχυδρομείου στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, στις 17 Μαρτίου 1982.

Και οι τρεις δημοπρασίες λήγουν στις 23 Ιουνίου.

Η RR Auction διοργανώνει άλλη μια δημοπρασία αναμνηστικών της Apple, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, εγχειριδίων και άλλων αντικειμένων που υπογράφουν οι Steve Wozniak και Ronald Wayne.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply