Η Zamara βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων της Χρονιάς

0
Η Zamara βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων της Χρονιάς

Η Zamara βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Διαμεσολαβητής Ασφαλίσεων της χρονιάς, κατά τη διάρκεια των 2022 Think Business’ Insurance Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 10ου Ιούνιος 2022 στο Serena Hotel, Ναϊρόμπι.

Η εταιρεία έλαβε το πολυπόθητο Βραβείο Συνολικού Καλύτερου Μεσίτου στην Κένυα μαζί με άλλα αξιοζήλευτα βραβεία όπως ο Καλύτερος Μεσίτης Εταιρικών Γραμμών, ο Καλύτερος Μεσίτης Ζωής και ο Καλύτερος Μεσίτης Γενικών Ασφαλίσεων της χρονιάς.

Η Zamara διακρίθηκε επίσης για τον ηγετικό της ρόλο στην καινοτομία και την τεχνολογία στον κλάδο, με το βραβείο να επικεντρώνεται στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών του οργανισμού και στην ικανότητά του να συμβάλλει θετικά στη συνολική ανάπτυξη του κλάδου της ασφαλιστικής μεσιτείας.

Αυτή η τελευταία αναγνώριση υπογραμμίζει την προσέγγιση της Zamara για την παροχή οικονομικών και ασφαλιστικών λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις πολύ σημαντικές ανάγκες των πελατών.

Σχολιάζοντας τα βραβεία, η Rosalyn Mugoh, Managing Director, Zamara Risk και Insurance Brokers είπε ότι η εταιρεία είχε εντοπίσει ένα κενό στην παροχή προϊόντων με γνώμονα την τεχνολογία ως μέσο προσέγγισης περισσότερων πελατών με στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης και της αποδοχής. , και διείσδυση της ασφάλισης μεταξύ των Κενυατών.

«Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του μετασχηματισμού στον τομέα της ασφαλιστικής μεσιτείας με μοναδική δέσμευση να προσφέρουμε τις καλύτερες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στους εταιρικούς και μεμονωμένους πελάτες μας αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση των βασικών αναγκών και προτεραιοτήτων τους».

Η κ. Mugoh συνέχισε λέγοντας ότι η ανακήρυξη του Γενικού Καλύτερου Διαμεσολαβητή Ασφαλίσεων της χρονιάς ήταν μια επικύρωση των προσφορών προϊόντων και υπηρεσιών, της καινοτομίας και της εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας». Το βραβείο αναγνωρίζει την αφοσίωση, τη δημιουργικότητα και την επιμονή μας απέναντι σε μια δυναμική αγορά ασφαλιστικής μεσιτείας. Συνεχίσαμε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, καινοτόμες λύσεις και πολύτιμες πληροφορίες στο πελατολόγιο μας, συμπεριλαμβανομένων περιοδικών βελτιώσεων σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας.

«Η κατάκτηση αυτών των βραβείων επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για Power Prosperity για τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας», κατέληξε η κ. Mugoh.

Ο Zamara αναγνωρίστηκε επίσης ως δεύτερος στις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες. Personal Lines Broker της Χρονιάς, Καλύτερος Μεσίτης σε Εφαρμογές Τεχνολογίας, Πιο Πελατοκεντρικός Μεσίτης και Καλύτερος Ιατρικός Μεσίτης της χρονιάς..

Τα βραβεία, με θέμα, Building Back Better After Covid 19στόχευαν στην αναγνώριση των τεχνολογικών καινοτομιών που στοχεύουν στην οικοδόμηση των πανιών προς έναν καλύτερο, ανθεκτικό και βιώσιμο ασφαλιστικό και μεσιτικό τομέα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply