Κορυφαίες 6 καλύτερες εφαρμογές για να βοηθήσουν αρχάριους να μάθουν γαλλικά

2
Κορυφαίες 6 καλύτερες εφαρμογές για να βοηθήσουν αρχάριους να μάθουν γαλλικά

Η εκμάθηση γαλλικών μπορεί να είναι διασκεδαστική και εύκολη, αν έχετε τη σωστή καθοδήγηση και βοήθεια. Το γαλλικό είναι το πέμπτος η πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ομιλητές. Η ζωή μας έγινε τόσο εύκολη – χάρη στα τεχνολογικά θαύματα.

Μπορείτε να μάθετε γαλλικά χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα αυτές τις μέρες οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε σε μαθήματα εκμάθησης γαλλικών αρχαρίων στα κέντρα διδασκαλίας. Οι εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών μπορούν να λειτουργήσουν ως δάσκαλοί σας τώρα!

Αυτό μας φέρνει στο ερώτημα – πού βρίσκετε τέτοιες εφαρμογές; Δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε την κατάλληλη εφαρμογή για εσάς όταν πολλές εφαρμογές ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτερες; Μην ανησυχείτε! Σας έχουμε καλύψει με τις καλύτερες επιλεγμένες εφαρμογές εκμάθησης γαλλικής γλώσσας.

Αυτές οι εφαρμογές είναι ιδανικές για όσους δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη καμία βάση για αυτήν τη νέα γλώσσα και θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή. Αυτές οι εφαρμογές τα έχουν όλα, από τη σωστή προφορά έως τις συνομιλίες και τη γραμματική έως τις διαδραστικές συνεδρίες. Διαβάστε την επόμενη ενότητα για να εξερευνήσετε τις έξι κορυφαίες εφαρμογές εκμάθησης γαλλικής γλώσσας για αρχάριους.

Οι καλύτερες εφαρμογές για να βοηθήσουν αρχάριους να μάθουν γαλλικά

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτική όσο την αντιλαμβάνονται ορισμένοι αρχάριοι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε από αυτήν τη λίστα εφαρμογές που σας βοηθούν να μάθετε γαλλικά με βάση τις προτιμήσεις σας. Μόλις επιλέξετε την εφαρμογή εκμάθησης γαλλικών, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις ενότητες με αφοσίωση και επιμονή και σε ελάχιστο χρόνο θα μιλάτε άπταιστα γαλλικά!

#1: Mondly

Το Mondly είναι ιδανικό για Γάλλους φοιτητές για πρώτη φορά αφού ξεκινάει από την αρχή. Αυτή η εφαρμογή εκμάθησης γλώσσας σάς διδάσκει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη γλώσσα – από τα βασικά.

Έχει επίσης διαλογικούς διαλόγους και συνομιλίες με το chatbot του, όπου μπορείτε να εξασκηθείτε στην ομιλία. Το UI του Mondly είναι αρκετά εντυπωσιακό και οι συνεδρίες είναι εύκολο να ακολουθηθούν.

#2: MosaLingua

Άλλο να μαθαίνεις γαλλικά και άλλο να πιάνεις τη γλώσσα από τις ρίζες της. Εάν είστε ένας από εκείνους τους Γάλλους μαθητές που θέλουν να μάθουν τη γλώσσα με μια καλύτερη εικόνα της γαλλικής κουλτούρας, τότε το MosaLingua είναι η καλύτερη επιλογή.

Διαδραστικές συνεδρίες MosaLingua, βίντεο, τραγούδια, βιβλία κ.λπ., για τη διδασκαλία γαλλικών σε αρχάριους. Η χρήση αυτής θα ήταν μια καθηλωτική εμπειρία εκμάθησης γλωσσών για νεοφώτιστους που θέλουν να μιλούν άπταιστα γαλλικά.

#3: iTalki

Γιατί να μην μάθετε γαλλικά από τους φυσικούς ομιλητές; Αυτός είναι ίσως ο σωστός τρόπος για να μάθετε οποιαδήποτε γλώσσα, έτσι δεν είναι; Συνομιλήστε με τους φυσικούς ομιλητές της Γαλλίας χρησιμοποιώντας το iTalki. Η εφαρμογή προσφέρει τεράστιες επιλογές για να διαλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 1100 εγγενείς καθηγητές κατ’ απαίτηση που μπορούν να είναι οι μέντοράς σας στο ταξίδι.

Αυτό που είναι πιο ελκυστικό είναι ότι μπορείτε επίσης να ελέγχετε τι μαθαίνετε κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα με την οποία μαθαίνετε γαλλικά με το iTalki.

#4: Μπουσούου

Τι γίνεται αν θέλετε να ξεκινήσετε με τη βελτίωση των δεξιοτήτων γραφής σας και την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας; Λοιπόν, υπάρχει μια εφαρμογή και για αυτό! Η εφαρμογή Busuu μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη γραφή και να μάθετε λεξιλόγιο και γραμματική.

Αυτή η εφαρμογή κάνει την εκμάθηση γαλλικών διασκεδαστική με παιχνίδια, κάρτες flash και ασκήσεις που προκαλούν σκέψη. Το φόρουμ της κοινότητας στο Busuu είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να λάβετε άμεση απάντηση στα ερωτήματά σας.

#5: Γλώσσες πυραύλων

Εάν θέλετε να αρχίσετε να μαθαίνετε γαλλικά από την αρχή και στη συνέχεια να προχωρήσετε στο προχωρημένο επίπεδο εκμάθησης σε ένα μέρος, τότε επιλέξτε τις Γλώσσες Rocket. Αυτή η εφαρμογή στοχεύει στην προσφορά μαθημάτων που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε σε αρχάριο επίπεδο και καθώς προχωράτε, μπορείτε να παρακολουθείτε προχωρημένες συνεδρίες.

Το Rocket Languages ​​χρησιμοποιεί φυσικούς ομιλητές, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε την ταχύτητα με την οποία ομιλούνται φυσικά τα γαλλικά. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια προσέγγιση εκμάθησης με αυτόματο ρυθμό, όπου μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα που μαθαίνετε τη νέα γλώσσα.

#6: Σταγόνες

Και τέλος, έχουμε σταγόνες! Αυτή η εφαρμογή εκμάθησης γλώσσας θεωρείται μία από τις ιδανικές επιλογές για αρχάριους. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί κινούμενα σχέδια για να προσφέρει μετάφραση από τα αγγλικά στα γαλλικά και μπορείτε να μάθετε διαφορετικές λέξεις και φράσεις με μια τέτοια μεθοδολογία.

Η διεπαφή που χρησιμοποιείται από το Drops είναι πολύ εντυπωσιακή και τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά απλά. Το Drops σάς επιτρέπει να ορίσετε τη διάρκεια μάθησής σας για κάθε μέρα, ώστε να μπορείτε να παραμένετε αφοσιωμένοι στη μάθηση κάθε μέρα.

Τελικές σκέψεις

Κάθε νέα γλώσσα που μαθαίνετε ενισχύει τις γνώσεις σας και βελτιώνει τις δεξιότητές σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για μια νέα κουλτούρα και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενώ συνομιλείτε με φυσικούς ομιλητές.

Έτσι, είτε θέλετε να μάθετε γαλλικά για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας, να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις σας ή απλά για διασκέδαση, απλά να θυμάστε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο. Χρησιμοποιήστε τις επιλεγμένες και επιλεγμένες εφαρμογές από αυτό το άρθρο για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε γαλλικά σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply