Κορυφαίες 7 εφαρμογές για να βρείτε διπλότυπες φωτογραφίες στο smartphone σας

1
Κορυφαίες 7 εφαρμογές για να βρείτε διπλότυπες φωτογραφίες στο smartphone σας

Γεμίζει το τηλέφωνό σας με τις ίδιες φωτογραφίες και στιγμιότυπα οθόνης; Εάν ο υπολογιστής, ο φορητός υπολογιστής ή το smartphone σας έχει πολλές φωτογραφίες που μοιάζουν ή μοιάζουν πολύ, χρειάζεστε ένα μοναδικό εργαλείο για να τις βρείτε και να τις αφαιρέσετε. Αυτά τα πολλά αντίγραφα των ίδιων εικόνων όχι μόνο καταλαμβάνουν πολύ χώρο, αλλά κάνουν επίσης τον υπολογιστή σας και άλλες συσκευές να λειτουργούν πολύ αργά. Ωστόσο, με τη βοήθεια επί πληρωμή και δωρεάν καθαριστικών εικόνων, μπορεί κανείς να βρει και να αφαιρέσει γρήγορα διπλότυπα.

Έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εύρεσης διπλότυπων φωτογραφιών μέσω των οποίων μπορείτε να βρείτε εύκολα και άμεσα διπλότυπες φωτογραφίες. Αφού βρείτε διπλότυπες φωτογραφίες, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Εδώ είναι τα κορυφαία 7 καλύτερα εργαλεία για να βρείτε και να αφαιρέσετε διπλότυπες φωτογραφίες.

1# Remo Remo Duplicate Photos Remover

Λοιπόν, το Remo Duplicate Photos Remover είναι μακράν η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή για την εύρεση και τη διαγραφή διπλότυπων φωτογραφιών σε τηλέφωνα Android. Η απάντηση είναι: Εάν συγκρίνετε το Remo Duplicate Photos Remover με όλες τις άλλες εφαρμογές, είναι γρήγορο. Σαρώνει γρήγορα τη μνήμη του τηλεφώνου σας για να βρει διπλότυπα αρχεία και αυτό το κάνει γρήγορα. Δεν αναζητά μόνο φωτογραφίες με τα ίδια ονόματα, αλλά αναζητά και φωτογραφίες που μοιάζουν με το ίδιο. Συνολικά, το Remo Duplicate Photos Remover είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για Android που σας βοηθά να βρείτε και να αφαιρέσετε διπλότυπες εικόνες.

2# Photo Cleaner – Διοργανωτής άλμπουμ

Photo Cleaner – Διοργανωτής άλμπουμ

Αν θέλετε μια εφαρμογή που μπορεί να αφαιρεί διπλότυπα και να διαχειρίζεται τα άλμπουμ φωτογραφιών σας ταυτόχρονα, αυτή είναι η κατάλληλη για εσάς. Μπορείτε να συμπιέσετε τα αρχεία σας εάν δεν θέλετε να απαλλαγείτε από όλα τα ίδια πράγματα και πολλά επιπλέον αρχεία θα συντομευθούν ώστε να εξακολουθούν να βρίσκονται στη συσκευή σας. Ένα άλλο πράγμα που την καθιστά την καλύτερη εφαρμογή iPhone για την εύρεση διπλότυπων φωτογραφιών είναι ένα ιδιωτικό άλμπουμ.

3# Διορθωτή διπλότυπων αρχείων

Διορθωτή διπλότυπων αρχείων

Εάν έχετε πολλά διπλότυπα αρχεία στο τηλέφωνό σας Android, αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να τα βρείτε και να τα αφαιρέσετε. Δεν λειτουργεί όπως το Remo Duplicate Photos Remover, το οποίο λειτουργεί μόνο με εικόνες, και αυτό λειτουργεί και με όλα τα είδη αρχείων. Μπορεί να σαρώσει και να αφαιρέσει γρήγορα αντίγραφα φωτογραφιών, ήχου, εγγράφων, βίντεο και άλλα, και το κάνει γρήγορα. Επίσης, προτού διαγράψετε, σας δείχνει μια προεπισκόπηση όλων των στοιχείων που έχετε επιλέξει, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε και να αφαιρέσετε τα πράγματα που δεν θέλετε να διαγράψετε.

4# Καθαρές φωτογραφίες

Καθαρές Φωτογραφίες

Το να απαλλαγείτε από διπλότυπες φωτογραφίες δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό. Υπάρχει τρόπος να πούμε ότι αυτή η δωρεάν εφαρμογή καθαρισμού φωτογραφιών λειτουργεί στο μοντέλο εργασίας tinder. Ως εκεί, μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, αλλά εδώ, μπορείτε να σηκώσετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Κράτα το δεύτερο. Σύρετε προς τα επάνω και επιλέξτε να μην το διαγράψετε όταν θέλετε. Σύρετε προς τα κάτω και σύρετε προς τα αριστερά όταν δεν ξέρετε τι να κάνετε ακόμα. Η εφαρμογή σάς εμφανίζει φωτογραφίες με τη σειρά των αντιγράφων, καθιστώντας ευκολότερη τη μη αυτόματη αφαίρεση όλων των αντιγράφων.

5# Διπλότυπο Καθαριστικό

Διπλότυπο Καθαριστικό

Το Duplicates Cleaner λέει ότι μπορεί να το κάνει αυτό με λίγα μόνο αγγίγματα, αν θέλετε να ελευθερώσετε χώρο στο τηλέφωνό σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βρείτε και να αφαιρέσετε κάθε είδους διπλότυπα αρχεία. Μπορεί να κοιτάξει τα αρχεία ήχου, τα αρχεία πολυμέσων και τα έγγραφά σας για να δει εάν κάποια είναι ίδια με αυτά που ήδη γνωρίζει. Clean: Η εφαρμογή δεν σας εμφανίζει πολλές διαφημίσεις και δεν σας ενοχλεί με αυτές.

6#CleanUp – Επεξεργαστής άλμπουμ φωτογραφιών:

CleanUp – Επεξεργαστής άλμπουμ φωτογραφιών:

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διπλότυπες φωτογραφίες, το CleanUp είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτή η εφαρμογή είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από διπλότυπες φωτογραφίες σε ένα iPhone χωρίς να το κάνετε μόνοι σας. Συνεχίζουμε να κάνουμε κλικ στις Φωτογραφίες στο τηλέφωνό μας, παρόλο που το 90% από αυτές δεν είναι τόσο σημαντικές για εμάς. Αυτό συμβαίνει επειδή το 90% από αυτά δεν είναι τόσο σημαντικά. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από πολλές φωτογραφίες που δεν χρειάζονται, αυτή η εφαρμογή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να το κάνετε.

7# Αναζήτηση σε διπλό αρχείο

Αναζήτηση Διπλότυπου Αρχείου

Υπάρχουν πολλές απεριόριστες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από διπλότυπα αρχεία και το SDF ή το Search Duplicate File είναι ένα από αυτά. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε γρήγορα να βρείτε και να αφαιρέσετε διπλότυπα αρχεία στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Συμπέρασμα-

Δεν το σκεφτόμαστε καν να τραβήξουμε πολλές φωτογραφίες γιατί τα smartphone έχουν πλέον πολύ χώρο. Αλλά δεν είναι καλή πρακτική να γεμίζετε πάντα τον αποθηκευτικό χώρο σας και οι διπλότυπες φωτογραφίες είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους πίσω από αυτό. Απλώς κατεβάστε οποιαδήποτε από τις παραπάνω εφαρμογές, είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες για την εύρεση διπλών φωτογραφιών. Τώρα μπορείτε να διαγράψετε αυτές τις φωτογραφίες για να ελευθερώσετε πολύ χώρο αποθήκευσης.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply