Οι προμηθευτές της Apple «δεν γνωρίζουν» για MacBook 12 ιντσών αυτή τη στιγμή, λέει ο αναλυτής

2
Οι προμηθευτές της Apple «δεν γνωρίζουν» για MacBook 12 ιντσών αυτή τη στιγμή, λέει ο αναλυτής


Το AppleInsider υποστηρίζεται από το κοινό του και μπορεί να κερδίσει προμήθεια ως συνεργάτης της Amazon και συνεργάτης σε αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτές οι συνεργασίες συνεργατών δεν επηρεάζουν το εκδοτικό μας περιεχόμενο.

Ένας αναλυτής οθόνης με καλό ιστορικό λέει ότι είναι «δύσπιστος» σχετικά με την πιθανότητα ανανέωσης MacBook 12 ιντσών με τσιπ Apple Silicon.

Νωρίτερα τον Ιούνιο, α Bloomberg Η έκθεση ισχυρίστηκε ότι η Apple ανέπτυξε ένα μικρότερο μοντέλο MacBook εξοπλισμένο με M2 με μέγεθος οθόνης περίπου 12 ίντσες. Θα σήμαινε το πρώτο φορητό Mac από τότε που η Apple σκότωσε το MacBook 12 ιντσών το 2019.

Ωστόσο, ο Ross Young της Display Supply Chain Consultants (DSCC) εξέφρασε αμφιβολίες για τη φήμη, υποδηλώνοντας ότι η Apple επικεντρώνεται επί του παρόντος σε φορητές συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες.

Σε ένα tweet που μοιράστηκε με τους Super followers του στο Twitter και θεάθηκε από MacRumorsο Young είπε ότι το DSCC είναι «δύσπιστο» σε ένα MacBook 12 ιντσών αυτή τη στιγμή.

“Η στρατηγική της Apple για φορητούς υπολογιστές είναι αυτή τη στιγμή 13″ και μεγαλύτερη”, είπε ο Young. “Οι εταιρείες στην αλυσίδα εφοδιασμού οθονών MacBook Pro με τις οποίες μιλήσαμε δεν το γνωρίζουν.”

Είναι πιθανό ότι μια ανανέωση MacBook 12 ιντσών βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δημιουργίας πρωτοτύπων, πράγμα που σημαίνει ότι οι πληροφορίες που σχετίζονται με την κυκλοφορία του δεν έχουν φτάσει ακόμη στους συνεργάτες της αλυσίδας εφοδιασμού.

Αν και το πρωτότυπο Bloomberg Η έκθεση δεν ισχυριζόταν ότι ο φορητός υπολογιστής 12 ιντσών θα ήταν ο άμεσος διάδοχος του καταργημένου MacBook, ανέφερε ότι η συσκευή θα ήταν ο «μικρότερος νέος φορητός υπολογιστής της Apple εδώ και χρόνια».

Σύμφωνα με την έκθεση, η εταιρεία εργάζεται επίσης σε ένα MacBook Air 15 ιντσών με βάση τον πρόσφατο επανασχεδιασμό. Τόσο το μοντέλο MacBook 12 ιντσών όσο και το MacBook Air 15 ιντσών θα διαθέτουν κάποιο τύπο chipset M2 και θα μπορούσαν να είναι έτοιμα για κυκλοφορία μέχρι τα τέλη του 2023 ή τις αρχές του 2024.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply