Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιου

2
Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιου

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει βασικό συστατικό της καθημερινής ζωής πολλών. Η συνεχής λαχτάρα για ενημερώσεις στο Twitter και τα μηνύματα στο Facebook έχουν οδηγήσει μια ολόκληρη γενιά να είναι κολλημένη στις οθόνες της. Αυτό το νέο φαινόμενο της μεταφοράς ενός gadget ικανό να συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο έχει δημιουργήσει μια νέα ανάγκη για ασφάλεια. Οι ιστότοποι μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν απαιτούν ταυτότητα κατά τη δημιουργία προφίλ και, σε αντίθεση με την μπροστινή είσοδο ενός νυχτερινού κέντρου, δεν υπάρχει κανείς στην πόρτα του Facebook, του Twitter ή οποιουδήποτε από τα υπόλοιπα, για να επαληθεύσει την ηλικία των νέων χρηστών. Για να γίνει αυτό Social Studio σας βοηθά επίσης να κάνετε το κοινωνικό προφίλ σας να μεγαλώσει με έναν πολύ καινοτόμο τρόπο.

Με άλλα λόγια, χρειάζονται νέες λύσεις ασφάλειας για να προστατεύσουν αυτόν τον τεράστιο διαδικτυακό κόσμο. Ενώ η κρατική παρέμβαση είναι αδύναμη και μάλλον ελλιπής, έχει γίνει προσωπικό ζήτημα πολλών. Δεδομένου ότι οι χρήστες μπορούν να κρυφτούν πίσω από το πέπλο της διαδικτυακής ανωνυμίας, πολλοί γονείς θέλουν βοήθεια για την προστασία των παιδιών τους.

Εδώ μπορεί να βοηθήσει το λογισμικό που αποκρυπτογραφεί τον κωδικό πρόσβασης των λογαριασμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook μάθετε τον κωδικό πρόσβασης κάποιου στο Facebook.

Καθώς οι γονείς έχουν το καθήκον να προστατεύουν το παιδί τους από τα αρπακτικά, η συμφιλίωση με τον έφηβο χρησιμοποιώντας το Facebook ή το Instagram μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Με πάνω από 2,8 δισεκατομμύρια χρήστες στο Facebook και έλλειψη επαλήθευσης ταυτότητας, είναι κατανοητό πώς ανησυχούν οι γονείς.

Οι προηγούμενες γενιές ανησυχούσαν για τους ξένους στο τοπικό πάρκο, ενώ τώρα, τα παιδιά συχνά αφήνονται ελεύθερα στο μεγαλύτερο πάρκο όλων των εποχών, δηλαδή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία από τις λύσεις που είναι εύκολα διαθέσιμες είναι ένα λογισμικό που ονομάζεται mSpy.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν μια άλλη συσκευή και βοηθά στην αποκωδικοποίηση του κωδικού πρόσβασης του Facebook μέσω ενός λογισμικού τηλεφώνου. Αυτό το gadget μπορεί να εγκατασταθεί στο κατάστημα εφαρμογών σε συσκευές IOS και Android.

Η ανάγκη για τέτοιο λογισμικό από την οπτική γωνία του γονέα είναι προφανής. Θέλουν να καθοδηγούν και να υποστηρίζουν τα παιδιά τους στο Διαδίκτυο είναι κάτι που μοιράζονται οι γονείς και μπορεί επίσης να είναι ορατό στα σχολεία. Το μάθημα υπολογιστών θεωρείται συχνά ως ζωτικό μέρος του προγράμματος σπουδών και υποστηρίζεται καλά από τους μαθητές και το προσωπικό. Η καθοδήγηση για τους μαθητές για πλοήγηση στον διαδικτυακό κόσμο θεωρείται απαραίτητη.

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιου

Αυτό δεν υποστηρίζεται μόνο από την προσοχή που έχει δοθεί στην ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από το διάφορο λογισμικό που είναι διαθέσιμο για λήψη. Για παράδειγμα, το Spier έχει ληφθεί και χρησιμοποιηθεί από πάνω από 1 εκατομμύριο γονείς. Αυτό το λογισμικό, όπως το mSpy, επιτρέπει την πρόσβαση στο Instagram και το Facebook κάποιου.

Αυτό θα επιτρέψει και πάλι την απομακρυσμένη είσοδο και την ασφαλή επιτήρηση άλλης συσκευής. Αν και αυτή είναι μια απλοϊκή προσέγγιση, παρέχει μια μέτρια μέθοδο για να αναζητήσετε τον λογαριασμό κάποιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή η προσέγγιση λήψης λογισμικού για, ελλείψει καλύτερης λέξης, κατασκοπεία του λογαριασμού κάποιου είναι κάτι που πρέπει να προσεγγίζεται με προσοχή και όχι χωρίς λόγο.

Για να κατανοήσουμε πόσο ισχυρά είναι αυτά τα gadget, αυτά τα προγράμματα παρακολούθησης βοηθούν επίσης στην αποκρυπτογράφηση του κωδικού πρόσβασης των λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, δίνοντας πλήρη πρόσβαση. Ενώ η προσέγγιση αυτού του άρθρου έχει έναν μάλλον ελαφρύ τόνο στην κατασκοπεία σε ένα 3rd στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του κόμματος, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις.

Αν και η πεποίθηση να κρατάμε τα παιδιά ασφαλή στο διαδίκτυο είναι μια ειλικρινής σκέψη, μπορεί να έχει προφανή μειονεκτήματα. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί όταν πρόκειται για κατασκοπεία στον λογαριασμό ενός συνεργάτη. Αν και μερικές φορές μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό Instagram ενός φίλου ή μιας φίλης, δεν είναι πάντα σκόπιμο. Τα διαθέσιμα εργαλεία θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή είτε είναι mSpy είτε Spier.

Ένα σημαντικό ερώτημα σχετικά με την πρόσβαση στον λογαριασμό ενός παιδιού ή ακόμα και ενός συντρόφου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ποιο λογισμικό δεν είναι ανιχνεύσιμο. Καθώς η χρήση ενός τέτοιου gadget “κατασκοπείας” γίνεται πιθανότατα με σκοπό να μην συλληφθεί, υπάρχουν ορισμένα λογισμικά που είναι πιο χρήσιμα από άλλα. Το Cocospy είναι κάτι που πρέπει να κατέβει στο τηλέφωνο του στόχου, αν είναι συσκευή Andriod, για να λειτουργήσει.

Ωστόσο, αυτό που είναι υπέροχο για το Cocospy, είναι ότι το μέγεθος της λήψης είναι μικροσκοπικό, επομένως εξαντλεί λίγη επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επιπλέον, το εικονίδιο της εφαρμογής εξαφανίζεται από το τηλέφωνο του στόχου μετά τη λήψη. Αυτό εξασφαλίζει πλήρη απόκρυψη. Το Cocospy έρχεται επίσης με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι περιλαμβάνει τους κωδικούς πρόσβασης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του στόχου. Αυτή είναι η πραγματική διαπραγμάτευση.

Ένα άλλο εργαλείο για την παραβίαση του κωδικού πρόσβασης στο Facebook του λογαριασμού κάποιου άλλου είναι το Minsky. Όπως και τα υπόλοιπα εργαλεία που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, έχει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες παρακολούθησης της τοποθεσίας, τρέχουσες και εξερχόμενες κλήσεις και απόκρυψη από τη συσκευή του στόχου. Το Minspy χρησιμοποιεί ένα keylogger για να βρει τον κωδικό πρόσβασης του χρήστη στο Facebook και να παρέχει πλήρη πρόσβαση.

Αυτό το hack μπορεί να είναι χρήσιμο επειδή, ενώ η παρακολούθηση της τοποθεσίας του στόχου είναι πολύτιμη για την ασφάλειά του, το να δούμε τι περιέχει η ροή του Facebook είναι κάτι άλλο. Τις περισσότερες φορές, τα μηνύματα και το feed ενός παιδιού στο Facebook μπορεί να είναι εξίσου αποκαλυπτικά. Τι είδους ανάρτηση ακολουθεί ο στόχος; Τι του αρέσει; Υπάρχει κάποια αγαπημένη σελίδα στο Facebook; Όλες αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν από το Minspy.

Η εύρεση του κωδικού πρόσβασης κάποιου στο Facebook φαίνεται σαν μια αποθαρρυντική εργασία αν παίζεις το παιχνίδι εικασίας, αλλά χρησιμοποιώντας αυτό το gadget, γίνεται άμεση επίλυση γρίφων.

Σε όλο αυτό το άρθρο, παρουσιάστηκαν πολλά διαφορετικά λογισμικά και gadget για να βοηθήσουν έναν ενδιαφερόμενο γονέα ή έναν ύποπτο σύντροφο, να αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση στον λογαριασμό κάποιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook. Είτε το mSpy είτε το Minspy, η πλήρης επίγνωση της τηλεφωνικής δραστηριότητας του στόχου χωρίς να το ανακαλύψει κανείς είναι μια καταπληκτική υπερδύναμη.

Η προστασία ενός παιδιού από επικίνδυνους διαδικτυακούς θηρευτές δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη, και λόγω του συστήματος καταγραφής κλειδιών αυτών των gadget, κανένα δεν έχει πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασής του στο Facebook ή στο Instagram. Απολαύστε αυτήν την ευκαιρία να προστατεύσετε την παρουσία ενός αγαπημένου σας στο διαδίκτυο αποκτώντας πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς πρόσβασής τους.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply