Πώς να αποθηκεύσετε ιστορίες Instagram και να τις ελέγξετε ανώνυμα

0
Πώς να αποθηκεύσετε ιστορίες Instagram και να τις ελέγξετε ανώνυμα

Αναρωτιέστε συχνά τι πρέπει να μοιράζεστε στις ιστορίες; Γνωρίζουμε πώς να λύσουμε αυτό το πρόβλημα τηλεφώνου χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα και να επενδύσουμε στους δημιουργούς περιεχομένου. Για παράδειγμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από το ειδικό Πρόγραμμα λήψης ιστοριών Instagram που μπορεί να ξύσει την ιστορία κάποιου για εσάς μέσα σε δευτερόλεπτα. Το γεγονός είναι ότι από προεπιλογή, η εφαρμογή δεν παρέχει τη λειτουργία αναδημοσίευσης ιστοριών κάποιου στο λογαριασμό σας, εάν δεν έχετε επισημανθεί σε αυτήν την ιστορία. Δηλαδή, εάν προσωπικά δεν γνωρίζετε τους δημιουργούς και δεν σας βάλουν σε αυτήν την ιστορία, τότε δεν θα μπορείτε να το μοιραστείτε στο προφίλ σας.

Αυτό μερικές φορές είναι πολύ απογοητευτικό! Επειδή μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε μια μοναδική ιστορία με όλους τους ακόλουθους. Αλλά η εφαρμογή σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό μόνο σε προσωπικά μηνύματα.

Έτσι, χρησιμοποιώντας πρόσθετες υπηρεσίες θα μπορείτε να μοιράζεστε ιστορίες που άλλοι χρήστες δημοσιεύουν στα προφίλ τους, ακόμα κι αν δεν σας έχουν επισημάνει. Οι ιστορίες θα αποθηκευτούν στην αρχική τους ποιότητα με ένα μουσικό κομμάτι, το οποίο θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε εύκολα αυτό το περιεχόμενο στο προφίλ σας.

Δηλαδή, εάν νωρίτερα μπορούσατε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να τραβήξετε ή να εγγράψετε μια οθόνη, θα μπορούσατε να στεναχωρηθείτε με την ποιότητα που καταλήξατε. Αλλά δεν θα υπάρξουν τέτοια προβλήματα εάν ένας επαγγελματίας ξύστρα εξάγει ακριβώς το αρχείο για εσάς με την ίδια μορφή με την οποία δημοσιεύτηκε σε ένα κοινωνικό δίκτυο.

Πώς να αποθηκεύσετε ανώνυμα ιστορίες Instagram από άλλους χρήστες

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης του προγράμματος λήψης είναι επίσης ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο χωρίς να εμφανίζεται στη λίστα των θεατών. Δηλαδή, μπορεί να είναι μια λύση στα προβλήματά σας, αν δεν θέλετε να το ξέρει κανείς όταν επισκέπτεστε έναν χρήστη.

Δηλαδή, για παράδειγμα, θέλετε πολύ να παρακολουθήσετε μια σειρά από ιστορίες, αλλά το να είστε αντιληπτοί σε αυτό το άτομο είναι ένας εφιάλτης. Δεν θέλετε το ψευδώνυμό σας να εμφανίζεται στη λίστα θεατών. Η ανώνυμη προβολή μερικές φορές θα σώσει τη ζωή σας, ειδικά επειδή μπορεί να μην έχετε καν προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και να έχετε πρόσβαση στις ιστορίες άλλων χρηστών!

Αυτό είναι δυνατό επειδή το εργαλείο Ιστού ανοίγει το περιεχόμενο για εσάς μέσω ενός προγράμματος περιήγησης και δεν απαιτεί ποτέ να συνδεθείτε στο προσωπικό σας προφίλ. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο χρήστης δεν θα μαντέψει ποτέ και δεν θα λάβει καμία ειδοποίηση ότι ήσασταν στο προφίλ του και παρακολουθήσατε περιεχόμενο. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα για τη λήψη και την ανώνυμη περιήγηση ιστοριών είναι πολύ απλές.

  • Το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε το πρόγραμμα λήψης. Μπορείτε να το ανοίξετε τόσο από τηλέφωνο όσο και από υπολογιστή, το κύριο πράγμα που πρέπει να έχετε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης, επειδή αυτός είναι ουσιαστικά ένας κανονικός ιστότοπος. Μια δοκιμασμένη και δοκιμασμένη υπηρεσία ονομάζεται Toolzu. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ή να βρείτε οποιοδήποτε άλλο σας αρέσει περισσότερο.
  • Εισαγάγετε έναν σύνδεσμο προς τον χρήστη ή πληκτρολογήστε το ψευδώνυμό του.
  • Μετά από αυτό, θα δείτε στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης όλες τις ιστορίες που κοινοποιήθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Αυτό θα σας επιτρέψει να παραμείνετε απαρατήρητοι και ταυτόχρονα να εξάγετε το βίντεο ή τη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο προφίλ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply