Πώς να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε τη χρήση του Expressway

2
Πώς να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε τη χρήση του Expressway

Η Εθνική Αρχή Αυτοκινητοδρόμων της Κένυας (KeNHA) παροτρύνει τους αυτοκινητιστές να αρχίσουν να κάνουν ρυθμίσεις πρόσβασης στον αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας του Ναϊρόμπι μόλις ανατεθεί από τον Πρόεδρο Uhuru Kenyatta, παρόλο που λίγα άτομα έχουν επιτραπεί να το χρησιμοποιήσουν σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Moja Expressway, θυγατρική της China Road and Bridge Corporation (CRBC), θα λειτουργήσει το δρόμο για 27 χρόνια για να ανακτήσει τα χρήματα μέσω των τελών διοδίων. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει τον δρόμο με σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα.

1. Εγγραφή.
Πρέπει φυσικά να εγγραφείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης ταχείας κυκλοφορίας του Ναϊρόμπι στη Mombasa Rd στο Cabanas.
Υπάρχουν 2 τύποι? ETC & MTC. Για ETC χρειάζεστε το ημερολόγιο του αυτοκινήτου + ID. Για το MTC χρειάζεστε απλώς την ταυτότητά σας

Κόστος: 300/-

2. Αποκτήστε την κάρτα MOJA.

Προσθέστε σημεία διοδίων (σε όρους KES) στην κάρτα σας. Μπορούν να το κάνουν για εσάς στο κέντρο εξυπηρέτησης ή μπορείτε να επαναφορτίσετε τον ιστότοπό τους (http://nairobiexpressway.ke)

3. Είσοδος Σταθμού Διοδίων.

Για τους χρήστες του MTC, θα κάνετε ουρά (αν υπάρχει ουρά) και ένας υπάλληλος διοδίων θα σας εξυπηρετήσει. Οι χρήστες ETC δεν χρειάζονται συνοδό για σέρβις, όλα είναι αυτοματοποιημένα.

4. Έξοδος σταθμού διοδίων.

Για τους χρήστες του MTC, θα παρέχετε μια απόδειξη που εκδόθηκε κατά την είσοδο και τα σημεία διοδίων θα αφαιρούνται ανάλογα με την απόσταση που διανύθηκε.
Το ETC είναι απλώς ομαλή έξοδος.

5. ΑΟΒ

Οι χρήστες MTC μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους όταν οδηγούν διαφορετικά οχήματα.
Οι χρήστες ETC δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο, καθώς η κάρτα αντιστοιχίζεται με το αυτοκίνητο κατά την εγγραφή.

MTC – Μη αυτόματη είσπραξη διοδίων
ETC – Ηλεκτρονική Είσπραξη Διοδίων

Η κυβέρνηση έχει καταγράψει χρεώσεις τιμών για τη χρήση της οδού ταχείας κυκλοφορίας του Ναϊρόμπι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση Gazette, κάθε οδηγός στην ταχεία οδό του Ναϊρόμπι θα πρέπει να πληρώσει ένα τέλος μεταξύ Sh310 και Sh100 για να χρησιμοποιήσει τον νέο δρόμο. Οι χρεώσεις θα εξαρτηθούν από τη διανυθείσα απόσταση.

Η Transport CS James Macharia ανακοίνωσε ότι οι οδηγοί θα πληρώσουν Sh310 από το Mlolongo στον James Gichuru και Sh260 από το Jame Gichuru στο JKIA και αντίστροφα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply