Συμβουλές για να εντοπίσετε τον εαυτό σας στη σελίδα ForYouPage του TikTok

0
Συμβουλές για να εντοπίσετε τον εαυτό σας στη σελίδα ForYouPage του TikTok

Το TikTok είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται ταινίες μικρού μήκους. Είναι ένας από τους πιο γρήγορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Το TikTok επιτρέπει σε οποιονδήποτε να είναι παραγωγός μεταφέροντας τον ενθουσιασμό και την καλλιτεχνική του σκέψη με τα κλιπ του. Η καρτέλα TikTok For You είναι η πρώτη δυνατότητα που θα συναντήσετε όταν ανοίξετε την εφαρμογή TikTok. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε με πιθανά άτομα και να διευρύνετε το δίκτυό σας. Υπ’ όψιν, η παραγωγή βίντεο με τη σελίδα For You TikTok είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης ως δημιουργικού ή εταιρείας.

Επειδή το TikTok είναι μια από τις πιο εξέχουσες πλατφόρμες κλιπ, αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις δημιουργούν καινοτόμες πρωτοβουλίες TikTok που τους επιτρέπουν να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να κερδίζουν χρήματα. Για παράδειγμα, η έμπειρη χορεύτρια Addison Rae Esterling εκτιμάται ότι κερδίζει 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στο TikTok, κατατάσσοντάς την ως το πιο ακριβοπληρωμένο άτομο του δικτύου. Με ετήσιες απολαβές 4 εκατομμυρίων δολαρίων και 2,9 εκατομμυρίων δολαρίων, αντίστοιχα, οι Charli και Dixie D’Amelio είναι οι επόμενοι στη σειρά. Ωστόσο, για να κερδίσετε έσοδα από το TikTok, πρέπει πρώτα να γίνετε ευρέως γνωστοί, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει η σελίδα TikTok For You. Θα εξετάσουμε τον τρόπο εντοπισμού στη σελίδα του TikTok και τα κλιπ που θα χρειαστεί να δημιουργήσετε για την ανάρτησή σας στο TikTok σε αυτήν την ανάρτηση.

Δημιουργήστε περιεχόμενο υψηλής αξίας με το Trollishly

Η δημιουργία υλικού υψηλής ποιότητας είναι ίσως το πιο κρίσιμο κριτήριο για να εμφανίζεται το βίντεό σας στις ενότητες “For You” των καταναλωτών του TikTok. Το TikTok δεν σχεδιάζει να προσφέρει υλικό χαμηλής ανάλυσης, κακής λήψης, θολό ή θολό υλικό που δεν κεντρίζει την προσοχή του θεατή και δεν είναι προσβάσιμο για να παρακολουθήσουν και να δημοσιεύσουν οι χρήστες. Μπορείτε επίσης να αγοράστε οπαδούς tiktok για να αυξήσετε την αξία του προφίλ σας. Ακόμη και τα smartphone χαμηλού κόστους μπορούν πλέον να παράγουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Τα περισσότερα έθνη παρέχουν επαρκή συνδεσιμότητα για τη μετάδοση ταινιών υψηλής ανάλυσης, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό δεδομένου του μικρού μήκους των κλιπ TikTok. Θα βοηθούσε εάν είχατε τα κλιπ σας να προσελκύουν νέο κοινό σε ατομική κλίμακα, ώστε να ακολουθούν κάθε δευτερόλεπτο από αυτά.

Έχετε επίγνωση της αγοράς-στόχου σας

Καθώς η σελίδα For You είναι μια συλλογή από το αγαπημένο υλικό του TikTok, θα πρέπει να γνωρίζετε τα κύρια δημογραφικά στοιχεία σας και τι τους αρέσει να επιτυγχάνουν. Στη συνέχεια, εξετάστε τα αναλυτικά στοιχεία του TikTok για πληροφορίες σχετικά με την ηλικία και την περιοχή του θεατή σας. Χρησιμοποιήστε τις μετρήσεις σας στο Instagram ως κύρια βάση, εάν μόλις ξεκινήσετε και δεν έχετε πολλά δεδομένα για να εργαστείτε. Το 84,6 τοις εκατό των θεατών του TikTok χρησιμοποιούν επίσης το Instagram. Μετά από αυτό, ξεκινήστε την περιήγηση. Κάντε σημαντική προσπάθεια στο TikTok για να παρατηρήσετε τι συμβαίνει και δώστε προσοχή στο τι επιτυγχάνουν οι αντίπαλοί σας ή άλλες εταιρείες στην περιοχή σας. Ως σημείο εκκίνησης, σκεφτείτε τι έχετε μάθει μέχρι τώρα. Μπορεί να σκοντάψετε σε μερικές εκπληκτικές αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους περιεχομένου. Εξετάστε την ακόλουθη περίπτωση του Burger King. Παρόλο που το κλιπ δεν προσδιορίζει συγκεκριμένα την εταιρεία και δεν είναι εμπορικό με τη συνήθη έννοια, έλαβε πάνω από 4.000 likes και εκατοντάδες δημοσιεύσεις και απαντήσεις. Υπάρχουν ιστότοποι όπως Τρολαλιστικάτο οποίο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερο κοινό για τα βίντεό σας, αυξάνοντας την πιθανότητα τα βίντεό σας να φτάσουν στο ForYouPage.

Επωφεληθείτε από τους δημοφιλείς τόνους

Ο αλγόριθμος TikTok χρησιμοποιεί ήχους ως ένδειξη βαθμολογίας. Ως αποτέλεσμα, δημοφιλή αποσπάσματα ήχου μπορούν να σας βοηθήσουν να εμφανίζεστε σε πολλές σελίδες For You. Εξερευνήστε την ενότητα Έρευνα ή αφιερώστε επιπλέον χρόνο στην προσωπική σας σελίδα για εσάς, εάν δεν είστε σίγουροι ποια τραγούδια είναι δημοφιλή. Κάντε κλικ στο κουμπί soundtrack στην κάτω δεξιά περιοχή, εάν φτάσετε σε ένα κλιπ με ένα soundtrack που σας αρέσει. Θα σας μεταφέρει στην ενότητα μουσικής, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε πόσο συχνά έχει παιχτεί και να εξερευνήσετε μερικά από τα πιο δημοφιλή κλιπ που το χρησιμοποιούν. Αν ψάχνετε για ένα καλύτερο μέρος για να αγοράσετε πακέτα TikTok, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τα αγοράσετε από την Trollishly.

Συνεργασία με καλλιτέχνες

Σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, η συνεργασία με διασημότητες μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νεότερους θαυμαστές. Μπορεί επίσης να σας προσγειώσει στη σελίδα For You στο TikTok. Επιτρέψτε στους καταξιωμένους καλλιτέχνες να είναι ο εαυτός τους εάν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί τους. Επειδή οι καλλιτέχνες του TikTok είναι πιο ενημερωμένοι σχετικά με τα θέματα του δικτύου, το χιούμορ του εμπιστευτικού περιεχομένου και όχι από τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ, η παράδοση της καλλιτεχνικής συμβολής είναι βέβαιο ότι θα σας ωφελήσει. Η ανακάλυψη παραγωγών που έχουν ήδη δημοσιεύσει σχετικά με την εταιρεία σας είναι μια καταπληκτική προσέγγιση για να εμπλακείτε με το μάρκετινγκ επιρροών στο δίκτυο. Συνεργαστείτε μαζί τους για να δημιουργήσετε πρωτότυπο υλικό.

Τελική ετυμηγορία

Αν και δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι το κλιπ σας θα προβληθεί στη σελίδα For You του TikTok, υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αυξήσετε τις δυνατότητές σας. Αν και οι προσεγγίσεις που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση μπορεί να είναι πολύτιμες, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι αντιμετωπίζετε τα βασικά κατά τη δημιουργία ενός βίντεο TikTok. Λάβετε υπόψη ότι κάθε hashtag και κάθε δημοφιλής μελωδία στο σύμπαν δεν θα σας οδηγήσουν στην κορυφή της σελίδας For You TikTok εκτός και αν αναπτύξετε πρωτότυπες και συναρπαστικές πληροφορίες για να συνδεθείτε με τους οπαδούς σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply