Το Mdundo.Com καταγράφει 31 εκατομμύρια τριμηνιαίους χρήστες το πρώτο τρίμηνο

0
Το Mdundo.Com καταγράφει 31 εκατομμύρια τριμηνιαίους χρήστες το πρώτο τρίμηνο

Ο κορυφαίος παναφρικανικός πάροχος υπηρεσιών μουσικής, Mdundo.com, έχει καταγράψει 31 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε ολόκληρη την Αφρική το πρώτο τρίμηνο του 2022, που αντιπροσωπεύει αύξηση 49% σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Η επικεφαλής του τμήματος Brand Partnerships της Mdundo, κα Rachel Karanu, είπε ότι η ανάπτυξη αποδόθηκε στην αύξηση της ζήτησης για εύκολα προσβάσιμη μουσική μεταξύ του νεανικού πληθυσμού, στην αυξανόμενη χρήση κινητών τηλεφώνων και στις στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες αφρικανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

«Με αυτήν την ανάπτυξη, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να φτάσουμε τον στόχο μας για 18 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, που εδραιώνει τη διαρκή τροχιά μας. Επενδύσαμε στην έρευνα και την καινοτομία για να αναζητήσουμε νέους τρόπους επαφής με ένα δυναμικό κοινό», είπε η κ. Karanu.

Η κ. Karanu πρόσθεσε ότι οι στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες στην Αφρική, όπως π.χ ΜΤΝη Vodacom και η Airtel, συνέχισαν να προσφέρουν στο Mdundo μοναδικές πλατφόρμες για να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο μας μέσω των εξατομικευμένων λύσεων της.

Η βάση χρηστών της Κένυας αυξήθηκε κατά 46% σε 5,7 εκατομμύρια χρήστες, με την Τανζανία να αυξάνεται κατά 10% σε 3,9 εκατομμύρια τριμηνιαίους χρήστες. Η Νιγηρία και η Νότια Αφρική κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη τριμήνου, σημειώνοντας 8,3 εκατομμύρια και 2,2 εκατομμύρια χρήστες, που αντιπροσωπεύουν αύξηση 92% και 80% αντίστοιχα. Σημαντική ανάπτυξη καταγράφηκε επίσης στο Νότιο Σουδάν, το Μπουρούντι, το Κονγκό, το Καμερούν και την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου το Mdundo επεκτάθηκε το 2020.

Το αποτύπωμα της διαφημιστικής συνεργασίας του Mdundo.com έχει επίσης αυξηθεί καθώς η επωνυμία συνεργάζεται με κορυφαίες τοπικές και παγκόσμιες μάρκες σε όλη την ήπειρο, συμπεριλαμβανομένων των Standard Chartered Bank, East Africa Breweries Limited, Airtel, Zenith Bank και 10Bet Africa μεταξύ άλλων.

Εκτός από την προσφορά κορυφαίας μουσικής από όλο τον κόσμο, το Mdundo.com σερβίρει επίσης μίξεις DJ που διατίθενται για δωρεάν λήψη στην πλατφόρμα. Η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή διοργανώνει διαγωνισμούς με τοπικούς DJ στην Τανζανία και τη Νιγηρία.

«Προσπαθούμε να εστιάσουμε περισσότερο στα τοπικά ταλέντα το επόμενο τρίμηνο, ενώ επενδύουμε πολλά στην εμπειρία των πελατών μας, καθώς συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση στη μουσική οικονομικά. Οραματιζόμαστε να συνεργαστούμε με ισότιμους συνεργάτες ψηφιακής διαφήμισης για να προσεγγίσουμε περισσότερους Αφρικανούς. Όπως πάντα, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στη δομή, τη νομιμότητα και τα έσοδα στον μουσικό τομέα», πρόσθεσε η κ. Karanu.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply