4 εφαρμογές που πρέπει να έχουν οι πρωτοετείς φοιτητές το 2020 και μετά

0
4 εφαρμογές που πρέπει να έχουν οι πρωτοετείς φοιτητές το 2020 και μετά

Η ζωή στο κολέγιο θα είναι πολύ πιο εύκολη εάν έχετε τις κατάλληλες εφαρμογές. Αυτό συμβαίνει επειδή το πρώτο έτος του κολεγίου παίζει τεράστιο ρόλο στην ακαδημαϊκή επιτυχία και στους επαγγελματικούς στόχους των μαθητών.

Η έρευνα δείχνει ότι οι πρώτες εβδομάδες του κολεγίου μπορούν να καθορίσουν την ακαδημαϊκή καριέρα των μαθητών. Επιπλέον, ολόκληρη η προπτυχιακή εμπειρία συχνά καθορίζεται από το πώς οι μελετητές προσαρμόζονται στο μαθησιακό περιβάλλον του πρωτοετούς έτους τους.

Δεν θα ήταν λοιπόν υπέροχο αν είχατε μια καλή αρχή ή κάνατε ό,τι ήταν δυνατό για να εξασφαλίσετε ότι η πρώτη σας χρονιά θα είναι επιτυχημένη; Ναι, οι πόροι της πανεπιστημιούπολης μπορούν να παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στη ζωή στο κολέγιο, αλλά οι σωστές εφαρμογές θα κάνουν επίσης ομαλή τη μετάβαση.

Όταν εγγραφείτε στο κολέγιο ή στο πανεπιστήμιο για πρώτη φορά, μπορεί να αναρωτηθείτε ποιες εφαρμογές πρέπει να έχουν οι φοιτητές. Η προσπάθεια αναζήτησης των κατάλληλων εφαρμογών στο διαδίκτυο είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που μπορεί να σας αφήσει πιο μπερδεμένους, καθώς υπάρχουν χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια εφαρμογές. Για να διευκολύνουμε τη διαδικασία της ενότητας, έχουμε συγκεντρώσει τις απαραίτητες εφαρμογές που χρειάζεται κάθε πρωτοετής φοιτητής το 2020 και μετά.

myHomework Student Planner

Μέρος της επιτυχίας στο κολέγιο είναι να ολοκληρώσετε τις εργασίες και να τις υποβάλετε εγκαίρως. Ωστόσο, ένα ταραχώδες πρόγραμμα και πολυάριθμες εργασίες μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την προθεσμία, πράγμα που μεταφράζεται σε κακό βαθμό.

myHomework Student Planner

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η προθεσμία είναι μόνο λίγες ώρες μακριά και να αποφασίσετε να την ολοκληρώσετε βιαστικά. Αυτό μπορεί να κάνει το χέρι σας σε μια εργασία χαμηλής ποιότητας, η οποία επηρεάζει τη συνολική απόδοσή σας.

Το myHomework Student Planner θα βοηθήσει οποιονδήποτε πρώτο χρόνο να παρακολουθεί τις ημερομηνίες λήξης, να παραμένει ενημερωμένος για τις σπουδές του και να μην χάσει την προθεσμία.

Η εφαρμογή έχει μια απλοϊκή διεπαφή, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είστε γκουρού πληροφορικής για να τη χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα σχεδιασμού για να εισάγετε επερχόμενες εργασίες και να ορίσετε υπενθυμίσεις ανά τάξη ή ημερομηνία, διευκολύνοντας την παρακολούθηση των προθεσμιών. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και όταν επιλέγετε να ζητήσετε γραπτή βοήθεια από το καλύτερη υπηρεσία συγγραφής δοκιμίωντο planer σάς επιτρέπει να ορίσετε μια υπενθύμιση σχετικά με την προθεσμία που επιλέξατε για την εργασία.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παραμείνετε υπεύθυνοι για όλες τις σχολικές σας εργασίες. Επιπλέον, το myHomework Student Planner είναι ιδανικό όχι μόνο για πρωτοετείς φοιτητές, αλλά ισχύει για όλα τα ακαδημαϊκά επίπεδα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι το τελευταίο έτος.

Ευτυχισμένος

Η σημασία του ελεύθερου χρόνου δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά. Επιτρέπει σε έναν μαθητή να αποσυμπιέσει και να χειριστεί τις σπουδές του με φρέσκο ​​μυαλό. Όταν τα άτομα είναι καλά ξεκούραστα, έστω και για λίγα λεπτά, μπορούν να κάνουν περισσότερες εργασίες για το σπίτι, να ανακαλέσουν τις πληροφορίες που διδάχτηκαν στην τάξη και να παραμείνουν χαρούμενοι. Οι μαθητές θέλουν να αισθάνονται χαρούμενοι, γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό για το σχολείο. Ωστόσο, πρόσφατες στατιστικές δείχνουν ότι το 80% των μαθητών αγχώνεται.

Το Happify είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταπολεμήσετε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις. Η εφαρμογή λειτουργεί επιτρέποντας στον χρήστη να απαντήσει σε μια σειρά σύντομων ερωτήσεων για να μετρήσει τη βαθμολογία της ευτυχίας του. Στη συνέχεια προσφέρει μια ποικιλία θεραπείας εστιασμένης στη λύση με τη μορφή δραστηριοτήτων, παιχνιδιών και διαλογισμού.

EasyBib

Η εσκεμμένη και ακούσια λογοκλοπή επηρεάζει την αξιοπιστία σας ως μελετητή και μπορεί ακόμη και να σας αποβάλει από αυτό το κολέγιο. Γι’ αυτό κάθε μαθητής πρέπει να αναφέρει σωστά τις πηγές, είτε πρόκειται για περιοδικό, βιβλίο, ιστότοπο ή ακόμα και εφημερίδα.

Το EasyBib είναι ένα εργαλείο παραπομπών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ακριβείς αναφορές που απαιτούνται στην ακαδημαϊκή γραφή. Δεν έχει σημασία αν ένας καθηγητής ανέθεσε μια εργασία που σας απαιτεί να χρησιμοποιήσετε το στυλ APA, MLA ή Σικάγο. Εάν δεν έχετε κατακτήσει όλους τους κανόνες που παρέχονται στο πιο πρόσφατο εγχειρίδιο, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα του βιβλίου ή να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα και το EasyBib θα δημιουργήσει την αναφορά για εσάς.

Anki

Θέλετε να σπουδάσετε καλύτερα το 2020; Χρησιμοποιήστε flashcards. Αυτά τα ευέλικτα εργαλεία μελέτης είναι αποτελεσματικά για τη διατήρηση της γνώσης και τη βελτίωση της δέσμευσης. Εκτός από την ενίσχυση της ενεργητικής ανάκλησης, όταν χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά, οι κάρτες flash μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να μετρήσουν την απόδοσή τους σε αυτό το μάθημα με βάση τον αριθμό των καρτών που έχουν σωστές.

Το πρόβλημα με τις παραδοσιακές κάρτες flash είναι ότι μπορεί να αποδιοργανωθούν, να χαθούν και να είναι πιο δύσκολο να διαχειρίζονται καθώς αυξάνονται σε αριθμό. Ωστόσο, με μια εφαρμογή όπως το Anki, ένας μαθητής μπορεί να μάθει και να ελέγξει πληροφορίες με ευκολία.

Η διαδικασία μελέτης ξεκινά δημιουργώντας flashcards χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μελέτης, η εφαρμογή ζητά από τον χρήστη να αξιολογήσει πόσο δύσκολο ήταν να ανακαλέσει συγκεκριμένες πληροφορίες. Η Anki θα χρησιμοποιήσει τη βαθμολογία για να διασφαλίσει ότι μελετάτε μόνο δύσκολες έννοιες για να αποφύγετε να χάνετε χρόνο αναθεωρώντας εύκολες πληροφορίες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply