5 καλύτεροι τρόποι για να χακάρετε τον λογαριασμό Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης

0
5 καλύτεροι τρόποι για να χακάρετε τον λογαριασμό Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης

Το Instagram είναι σίγουρα ανάμεσα στις 5 κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Η πλατφόρμα δεν έχει μόνο εφήβους αλλά και ενήλικες και ηλικιωμένους. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς έχουν χρησιμοποιήσει το Instagram για να χτίσουν μια καριέρα.

Αλλά μερικές φορές, μπορεί να χρειαστεί να χακάρετε έναν λογαριασμό Instagram χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανέναν κωδικό πρόσβασης. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι ότι θέλετε να ελέγξετε τον λογαριασμό του παιδιού σας, μπορεί να έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης ή θέλετε να ελέγξετε τον σύντροφό σας κ.λπ.

Ανεξάρτητα από τον λόγο, υπάρχουν τρόποι μέσω των οποίων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό κάποιου στο Instagram. Μπορείτε να ελέγξετε το Χωρίς κλικ ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στους λογαριασμούς και στο τηλέφωνο κάποιου.

Έτσι, εάν είστε προβληματισμένος γονέας ή σύντροφος και θέλετε το καλύτερο για την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εδώ είναι οι 5 καλύτεροι τρόποι για να χακάρετε έναν λογαριασμό Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης.

1# mSpy

Χακάρετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης Instagram με την εφαρμογή mSpy

Το mSpy είναι η πιο κατάλληλη εφαρμογή για hacking κωδικούς πρόσβασης Instagram από έναν αριθμό τηλεφώνου ή ένα email ή ένα αναγνωριστικό σύνδεσης. Η ικανότητά του να χακάρει τους κωδικούς πρόσβασης του Instagram από τα τρωτά σημεία της βάσης δεδομένων κάνει το mspy το καλύτερο υπάρχον εργαλείο πειρατείας. Μόλις εισάγετε τον λογαριασμό για να χακάρετε, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ο κωδικός πρόσβασης! Μπορείτε να χακάρετε έναν κωδικό πρόσβασης Instagram από έναν υπολογιστή, ένα tablet ή ένα smartphone ακόμα κι αν είναι ενεργοποιημένο το 2FA!

Το mspy μπορεί να παρακάμψει οποιαδήποτε προστατευμένη προστασία ασφαλείας και να χακάρει οποιοδήποτε προφίλ Instagram.

2# Cocospy

Cocospy

Το Cocospy είναι ένα δημοφιλές hack στο Instagram που μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε σε οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και μεγάλα μέσα ενημέρωσης όπως το Forbes, το PCMag, το TechRadar κ.λπ. το έχουν εξετάσει.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορεί να βοηθήσει το Cocospy μάθετε περισσότερα σχετικά με το χακάρισμα ενός λογαριασμού Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασηςμπορείτε να ελέγξετε τον ιστότοπο Clickfree.

Αλλά τι κάνει την Cocspy τον καλύτερο χάκερ του Instagram στην αγορά. Σε αυτόν τον τομέα, όπου υπάρχουν τόσες πολλές απάτες, η Cocospy όχι μόνο ολοκληρώνει τη δουλειά, αλλά προσφέρει επίσης πολλά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά:

  • Διασύνδεση που βασίζεται στο Web – Εξαιτίας αυτού, δεν θα χρειάζεται να κάνετε λήψη της εφαρμογής στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας για πρόσβαση σε αυτήν. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού. Αυτό αυξάνει τη φορητότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το σύστημά σας είναι ασφαλές.
  • Χωρίς rooting ή jailbreaking – Οι περισσότερες από τις εφαρμογές hacking στην αγορά χρειάζονται να κάνετε root ή jailbreaking το στοχευμένο τηλέφωνο. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ασφάλεια των δεδομένων. Με το Cocospy, τα δεδομένα θα είναι ασφαλή.
  • Ασφάλεια – Το Cocospy διασφαλίζει ότι δεν αποθηκεύεται κανένα από τα δεδομένα Instagram ή προσωπικά δεδομένα που έχουν παραβιαστεί από το τηλέφωνο. Δεν θα υπάρχει τίποτα στους διακομιστές της Cocospy.

Όταν χρησιμοποιείτε το Cocospy, το άλλο άτομο δεν θα μάθει ποτέ ότι ο λογαριασμός του στο Instagram παραβιάστηκε. όλα χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της Cocospy. Στην περίπτωση του iOS, δεν θα χρειαστεί καν να αγγίξετε το τηλέφωνό τους. Όλα θα γίνουν εξ αποστάσεως.

Στην περίπτωση του Android, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο στοχευμένο τηλέφωνο. Ωστόσο, θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να εγκατασταθεί, καθώς έχει μέγεθος μικρότερο από 2 MB. Επίσης, το εικονίδιο της εφαρμογής εξαφανίστηκε από το μενού μόλις εγκατασταθεί.

Για να χρησιμοποιήσετε το Cocospy για χακάρισμα του Instagram, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Εγγραφείτε για λογαριασμό Cocospy. Επιλέξτε το πρόγραμμα συνδρομής σας ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα – Android ή iOS.

Βήμα 2: Ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης για τη διαμόρφωση της εφαρμογής. Εάν το τηλέφωνο διαθέτει λειτουργικό σύστημα iOS, θα πρέπει να επαληθεύσετε τα διαπιστευτήρια iCloud της στοχευμένης συσκευής. Εάν το τηλέφωνο είναι Android, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από τον σύνδεσμο που παρέχεται από τον οδηγό εγκατάστασης.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο «Έναρξη». Θα είστε έτοιμοι για την παρακολούθηση της στοχευμένης συσκευής. Θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου όπου, κάτω από τις Εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα βρείτε τον κατάσκοπο του Instagram.

Ένα άλλο δημοφιλές χαρακτηριστικό που προσφέρει η Cocspy είναι η λειτουργία keylogger. Παρακολουθεί τα πλήκτρα που κάνει ο χρήστης και τα ταξινομεί σύμφωνα με τις εφαρμογές στις οποίες δημιουργήθηκαν. Αυτό όχι μόνο παρέχει πληροφορίες για τα μηνύματά του αλλά και για τις αναζητήσεις του στο Instagram.

3# Spyic

Spyic

Αυτή είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που μπορεί να σας παρέχει όλα τα δεδομένα στο στοχευμένο τηλέφωνο. Αυτό περιλαμβάνει προσωπικά μηνύματα στο Instagram. Το καλύτερο μέρος του Spyic είναι ότι το UI της εφαρμογής είναι τόσο βολικό που θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να έχετε καμία τεχνική γνώση.

Για χρόνια, η Spyic κυβερνά την αγορά λόγω της διακριτικής και ασφαλούς φύσης της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή για μέσα ενημέρωσης όπως το CNET. Με μερικά απλά βήματα, θα μπορείτε να δείτε τον λογαριασμό Instagram του στοχευόμενου ατόμου.

4# Spyier

Πάνω από ένα εκατομμύριο γονείς και εργοδότες έχουν χρησιμοποιήσει το Spyier εδώ και χρόνια για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Μέσω αυτής της εφαρμογής που βασίζεται στο web, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό Instagram κάποιου ατόμου με ασφάλεια. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις κλήσεις, τα μηνύματα, τις τοποθεσίες και τις εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας το Spyier. Το Spyier σας βοηθά επίσης να ελέγξτε τα μηνύματα κειμένου από άλλο τηλέφωνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή με τις περισσότερες σύγχρονες συσκευές iOS και Android. Θα χρειαστούν μόνο μερικά λεπτά για να ρυθμίσετε την εφαρμογή. Μόλις γίνει αυτό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τη συσκευή εξ αποστάσεως από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή ή του τηλεφώνου σας.

Έτσι, εάν πιστεύετε ότι το παιδί ή ο σύντροφός σας σας δίνει την αιτία να κοιτάξετε τον λογαριασμό του στο Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spyier για να βρείτε τη βασική αιτία του προβλήματος και να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές του.

5# Minspy

Είναι μια κορυφαία εφαρμογή που σας δείχνει τι βλέπουν. οπου κι αν είσαι. Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση σύγχρονων έξυπνων συσκευών. Όχι μόνο μπορείτε να χακάρετε τον λογαριασμό Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης, αλλά και να παρακολουθείτε άλλα σημαντικά δεδομένα όπως κλήσεις, μηνύματα και τοποθεσίες.

Minspy είναι μια κρυφή εφαρμογή που είναι διαισθητική, ασφαλής και βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης. Δεδομένου ότι θα κρατάτε καρτέλες μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε κοντά στη συσκευή για να την παρακολουθείτε. Οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο θα κάνει την εργασία.

6# Σπάιν

Το Spyine είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χακάρετε λογαριασμούς Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης. Αυτή είναι μια εφαρμογή αιχμής που σας δίνει πρόσβαση στον στοχευμένο λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται να κάνετε root ή jailbreak. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ακυρώσετε την εγγύηση, να παραμορφώσετε τη στοχευμένη συσκευή ή να κάνετε οτιδήποτε την καθιστά ευάλωτη σε κακόβουλο λογισμικό.

Η διεπαφή του Spyine είναι εύκολη στη χρήση. Έτσι, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ισχυρές δυνατότητες που προσφέρει η Spyine χωρίς καμία τεχνική γνώση. Συνολικά, αυτό είναι το τέλειο εργαλείο για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να βεβαιωθείτε ότι κάποιος δεν πρόκειται να σας μαχαιρώσει πισώπλατα.

Τώρα, έχετε 5 επιλογές για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό κάποιου στο Instagram. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή που επιλέγετε έχει ως κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια. Εδώ η Cocospy παίρνει το προβάδισμα.

Όχι μόνο παρέχει ισχυρές λειτουργίες σε προσιτό κόστος, αλλά διασφαλίζει επίσης την ασφάλεια των δεδομένων σας και της στοχευμένης συσκευής. Πρέπει να μείνετε μακριά από εφαρμογές που υπόσχονται να χακάρουν χωρίς πρόσβαση στο τηλέφωνο. Είναι ακριβώς μετά από τα δεδομένα και τα χρήματά σας.

Απολαύστε το hacking λογαριασμών Instagram με αυτές τις 5 εύχρηστες, προηγμένες και φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply