8 καλύτερες εφαρμογές για κρατήσεις εισιτηρίων τρένου στην Ινδία [2021]

1
8 καλύτερες εφαρμογές για κρατήσεις εισιτηρίων τρένου στην Ινδία [2021]

Με την ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνικών στοιχείων στην Ινδία και στον κόσμο γενικότερα, οι περισσότερες από τις δραστηριότητές μας αναβαθμίζονται και γίνονται για να ταιριάζουν στην εποχή. Οι ταξιδιώτες βασίζονται πλέον σε χρήσιμες εφαρμογές και ιστότοπους. Οι εφαρμογές διευκολύνουν τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας και την κράτηση των εισιτηρίων τρένου. Αλλά στη συνέχεια, λόγω των πολυάριθμων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες για αυτόν τον σκοπό, μπορεί να είστε συγκλονισμένοι προσπαθώντας να επιλέξετε την καλύτερη από αυτές.

Σε αυτήν τη σημείωση, επιλέξαμε τις καλύτερες εφαρμογές για να έχετε ως ταξιδιώτη που απολαμβάνει να χρησιμοποιεί το τρένο στην Ινδία.

8 καλύτερες εφαρμογές για κρατήσεις εισιτηρίων τρένου στην Ινδία [2021]

Εδώ είναι οι οκτώ (8) καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να έχετε για να κλείσετε το εισιτήριό σας για το τρένο στην Ινδία το 2021.

1# Γκοϊμπίμπο

Goibibo

Η κράτηση του εισιτηρίου τρένου σας χρησιμοποιώντας το Goibibo σας παρέχει μια σειρά από πολλά προνόμια και άλλες δυνατότητες. Για παράδειγμα, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την κατάσταση PNR τους και ακόμη και να τους παρέχουν έναν ξεναγό κατόπιν αιτήματος. Το Goibibo είναι μια από τις πιο εύκολες πλατφόρμες για να κλείσετε το εισιτήριό σας για το τρένο στην Ινδία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τα απαραίτητα στοιχεία σας, όπως τον προορισμό σας, την πόλη σας, την ώρα, τον μήνα κ.λπ. Εάν κλείσετε τα εισιτήριά σας μέσω του Goibibo, η επιβεβαίωσή του είναι ευκολότερη και έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε μια προσφορά ειδικών προτιμήσεων.

2# Yatra

Yatra

Αυτή η εφαρμογή είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ταξιδιού εδώ και πολλά χρόνια στην Ινδία. Είναι ευεργετικό και εύκολο στη χρήση. Μέσω της εφαρμογής, η κράτηση εισιτηρίων τρένου είναι εύκολη και μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα τοποθεσιών, δυνατών θέσεων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τους απαραίτητους χώρους (Από…, και προς…). Τότε είσαι καλός να πας.

3# iXIGO Train App

Εφαρμογή τρένου iXIGO

Κάτι που όλοι επιθυμούν να έχουν και είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια των ταξιδιών με τρένο είναι η άνεση και η άνεση. Η κράτηση του εισιτηρίου τρένου εκτός σύνδεσης έρχεται με την ανοχή μιας εξαιρετικά μεγάλης ουράς. Κάνοντας το ίδιο στο διαδίκτυο με τη λάθος ή μη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή, σας στερεί αυτά τα οφέλη.

Έτσι, μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση τρένου χωρίς άγχος με την εφαρμογή τρένου iXIGO. Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε το ταξίδι σας την τελευταία στιγμή, το iXIGO σας επιτρέπει να το κάνετε και να αντιστρέψετε τα χρήματά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εφαρμογή τρένου iXIGO διαθέτει λειτουργίες όπου μπορείτε να παρακολουθείτε το τρένο σε πραγματικό χρόνο, την απόσταση που έχει διανύσει μέχρι στιγμής, την ώρα αναχώρησης και άφιξής του κ.λπ. Επίσης, οι πληροφορίες σε αυτήν την εφαρμογή είναι διαθέσιμες σε διάφορες γλώσσες, π.χ. Χίντι , αγγλικά κ.λπ.

4# MakeMyTrip

MakeMyTrip

Στην Ινδία, το MakeMyTrip έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ινδία. Λόγω της επιτυχίας τους όλα αυτά τα χρόνια, είναι προφανές ότι δεν είναι πιθανό να απογοητευτείτε από τη χρήση αυτής της πλατφόρμας για την κράτηση των εισιτηρίων τρένου σας. Η διεπαφή χρήστη είναι βασική λόγω της παρουσίασης πληροφοριών στην εφαρμογή που είναι κατανοητή, σαφής και διαισθητική.

5# Cleartrip

Cleartrip

Αυτή είναι μια από τις πιο σεβαστές διαδικτυακές πύλες ταξιδιών που προσφέρει υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της κράτησης τρένου. Το Cleartrip είναι ένα από τα καλύτερα γιατί παρέχει επίσης κάποιες εκπτώσεις, αποκλειστικές προσφορές κ.λπ. Χρησιμοποιώντας το Cleartrip για την κράτηση τρένου σας, θα βρείτε τη διεπαφή χρήστη φιλική και αυτή η εφαρμογή είναι προτιμότερη επειδή εμφανίζει σε σαφή μορφή πληροφορίες όπως οι διαθέσιμες θέσεις στο όλα τα μαθήματα, οι επιθυμητές διαδρομές και ημερομηνίες, τα επιβεβαιωμένα εισιτήρια κ.λπ. Η εφαρμογή Cleartrip θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και δύναμη που θα είχατε επενδύσει αλλού.

6# IRCTC Rail Connect

IRCTC Rail Connect

Το IRCTC είναι μια επίσημη εφαρμογή των Ινδικών Σιδηροδρόμων. Αντί να πηγαίνετε στον ιστότοπό τους και να αφιερώνετε όλη την ώρα στον κόσμο, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τους. Μέσω του IRCTC, όχι μόνο θα μπορείτε να ελέγχετε την επιβεβαίωση του εισιτηρίου σας, τον αριθμό πλατφόρμας κ.λπ., αλλά θα έχετε πρόσβαση σε απεριόριστη ψυχαγωγία ενώ βρίσκεστε στο ταξίδι σας. Η διαδικασία κράτησης εισιτηρίων είναι ευκολότερη και πιο γρήγορη και μπορείτε ακόμη και να ακυρώσετε το ταξίδι σας την τελευταία στιγμή χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.

7# UTS

UTS

Για να κάνετε κράτηση εισιτηρίων τρένου στην εφαρμογή UTS, πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα τους με το email και τον αριθμό του κινητού σας και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε με τα σχετικά διαπιστευτήρια σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτή η εφαρμογή ξεκίνησε από το Υπουργείο Σιδηροδρόμων σε μια προσπάθεια να προωθήσει μια οικονομία χωρίς μετρητά. Κατά τη χρήση της εφαρμογής UTS για την κράτηση του εισιτηρίου τρένου, μπορείτε να επιλέξετε τη διαδρομή και τον τύπο του τρένου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, την ημερομηνία του ταξιδιού σας, την τοποθεσία και τον προορισμό σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την τάξη στην οποία θα θέλετε να ταξιδέψετε.

8# Επιβεβαίωση

Confirmtkt

Η εφαρμογή confirmtkt παρέχει για εσάς εναλλακτικές επιλογές για τις κρατήσεις σας. Για οποιοδήποτε ταξίδι θέλετε να κάνετε, σας παρέχει εναλλακτική πρόταση κράτησης με την πιθανότητα επιβεβαίωσής τους να αναφέρεται στην εφαρμογή.

Οι επιλεγμένες εφαρμογές έχουν ιστορικό επιτυχίας και παράδοσης με την πάροδο των ετών, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές καθώς θα έκανε το πριν και το μετά το ταξίδι σας ευκολότερο και τακτοποιημένο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply